Marek Ztracený a Marcela Skřivánková

Marek Ztracený a Marcela Skřivánková | foto:  Petr Kozlík, MAFRA

Když zpívám, mám se radši zavřít v koupelně, říká Ztraceného partnerka

  • 0
Zpěvák Marek Ztracený (34) a jeho partnerka Marcela Skřivánková (33) spolu vychovávají syna Marka (7). Bývalá moderátorka a farmaceutická asistentka pro čtvrteční Magazín DNES prozradila, jak je na tom se zpíváním. Řekla také, jak se se zpěvákem, jehož rodné jméno je Miroslav Slodičák, dali dohromady.

„Poprvé jsme se viděli, když jsme kolem sebe jen tak proběhli na Óčku. Poprvé jsme spolu prohodili pár vět na hudebních cenách,“ říká Marcela Skřivánková.

„Dost romantické věty. Čau, nemáš cigáro? To jsem ještě kouřil,“ prozradil Marek Ztracený.

Tenkrát to ovšem neklaplo a trvalo ještě pár měsíců, než se potkali v Krušovicích na festivalu.

„Zpíval jsem, že jsem zamilovaný do Marcely, a ona udělala takový výraz a odešla,“ prozradil zpěvák. „To aby to udělalo správný dojem. Ale uložila jsem si jeho číslo a čekala, jestli se ozve. A ozval,“ řekla. 

Na koncerty svého partnera prý chodí ráda, tedy když smí. Musí se totiž střídat s malým synem, který chce být s tátou sám a užít si mužskou partu. Marek je podle Marcely nejmilovanější táta na celém světě.

„Náš malej ho bere jako největší idol. Podle mě je výborný táta. I když času moc není, veškerý věnuje Márovi. Neváhá jet třeba dvě stě kilometrů, aby se  podíval na jeho hokejový zápas. Občas si myslím, že ho moc rozmazluje, ale prcek naštěstí není rozmazlený. Je veselý a šťastný a myslím, že táta na tom má velkou zásluhu,“ prohlásila.

Marek Ztracený si svou partnerku často dobírá kvůli jejímu zpěvu. Ona o sobě v žertu říká, že je jedna z nejlepších muzikantek. 

„Doma mám zakázáno zpívat. Přátelé říkají, že zpívám hezky, můj muž mi říká, ať se radši zavřu v koupelně a nekazím hudební sluch synovi. Ale jinak mám muziku ráda,“ řekla Marcela Skřivánková, která s rodinou žije v Železné Rudě na Šumavě u hranic s Německem.

„Marcelka zpívá nonstop, je to takový jukebox. Nepotřebujeme rádio ani televizi a já to vlastně mám rád. Jen ji popichuju,“ dodal pro čtvrteční Magazín DNES zpěvák, kterému loni na vyprodaný koncert ve Foru Karlín přišel zazpívat Karel Gott, pro nějž složil titulní píseň jeho alba Ta pravá.

7. června 2018