Pavol Habera v porotě Česko Slovenské SuperStar

Pavol Habera v porotě Česko Slovenské SuperStar | foto: TV Nova

Mám vás u prd..., vypustil z úst v přímém přenosu Pavol Habera

  • 236
Devětačtyřicetiletý zpěvák Pavol Habera znovu dostál své ráznosti. V přímém přenosu Česko Slovenské SuperStar poslal ječící diváky v hale do patřičných míst, aniž by pohnul brvou. Moderátoři peprný komentář přešli, jakoby se nic nestalo.

"Mám vás, víte kde... U prd...," prohlásil Pavol Habera ve chvíli, kdy začal hodnotit jednu ze soutěžících, Gabrielu Gunčíkovou.

Muzikantovi a porotci hudební soutěže zřejmě ujely nervy, jelikož ho bučící a pískající publikum, které se snažilo podpořit soutěžící, očividně iritovalo.

Ječící fanynky, standard přímých přenosů SuperStar

Lídr skupiny Team už od začátku své angažovanosti v porotě SuperStar patří k těm, kteří pro rázná a upřímná slova nechodí daleko. Pověsti kata ostatně dostál i o týden dřív, když veřejně nazval jednoho z členů realizačního týmu amatérem. "Na začátku ti nešel mikrofon, viď?" zahájil hodnocení soutěžícího Petra Ševčíka. "U nás v kapele je taková praxe, že když zvukař něco takhle zvorá, tak končí," dodal.

O několik minut později nepřešel ani další technický zádrhel, totiž spadlou plazmovou obrazovku. "Dneska se nám daří," procedil mezi zuby.

Petr Ševčík v soutěži SuperStar

Jak moc závažného pochybení se Pavol Habera dopustil vulgárním komentářem, není v tuto chvíli jasné. Jeho nevhodnost by musela posoudit Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

Normy však jasně uvádějí, že vulgarismy na obrazovce do dvaadvacáté hodiny nesmí zaznít. Vyjma vulgarismů a nadávek v pořadech, v nichž je to z hlediska líčeného kontextu nutné.

"Touto situací se zabýváme a budeme ji s panem Haberou interně řešit," řekla iDNES.cz mluvčí televize Nova Michaela Fričová.

Tolerujete Haberův peprný slovník?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pondělí 23. května 2011. Anketa je uzavřena.

ANO
ANO 12558
NE
NE 3995