Madonna a její syn Rocco

Madonna a její syn Rocco | foto: Koláž iDNES.cz

Každá máma někdy potřebuje být za mrchu, říká Madonna

  • 6
Zpěvačka Madonna (58) nesnášela příliš dobře tahanice s bývalým manželem o společného syna Rocca (16). Ten se totiž zhruba před rokem rozhodl, že chce žít se svým otcem Guyem Ritchiem (47) a od matky se odstěhoval. Přál si, aby mohl zůstat výhradně v péči otce a s matkou se vídal sporadicky. To se mu nakonec díky soudu splnilo. Madonna to ale psychicky nezvládá.

Bitvu o syna Rocca Madonna už prohrála. Trochu si uškodila i tím, že na svém profilu na sociální síti neustále přidávala fotografie, na kterých byl právě její syn, jenže ten o publicitu vůbec nestál.

Kvůli matce si dokonce zrušil svůj účet na sociální síti. Nechtěl, aby ho matka tímto způsobem obtěžovala.

„Každá máma někdy potřebuje být za mrchu,“ napsala zpěvačka k fotografii s nápisem „mrcha“ na jejím profilu na sociální síti. Fotografii zveřejnila jen pár hodin poté, co u soudu padlo finální rozhodnutí o tom, v čí péči Rocco bude.

Madonna boj o syna prohrála, takže ho teď bude vídat minimálně. Rocco je ale štěstím bez sebe, že bude bydlet společně s otcem a jeho manželkou v Londýně a matku bude mít až za oceánem.

„Případ je uzavřen. Rocco bude žít s otcem v Londýně. Všechno dopadlo tak, jak mělo,“ sdělil Ritchieho obhájce s tím, že Madonna ani nedělala žádné scény a s rozhodnutím soudu se smířila.

Celá tahanice začala už v roce 2015, kdy se Rocco od matky odstěhoval a nechtěl se k ní vrátit, protože měl dle svých vlastních slov u otce a jeho současné manželky Jacqui Aisnleyové milující a stabilní prostředí pro svůj postpubertální vývoj.

Rocco raději pobývá v Londýně se svými třemi nevlastními sourozenci Rafaelem, Rivkou a Levim, než v New Yorku s matkou a se sourozenci Lourdes, Davidem a Mercy James.

Madonna byla podle Rocca příliš striktní, ale přitom mu nevěnovala žádnou skutečnou pozornost a netrávila s ním čas. Místo toho ho zaměstnala na svém turné Rebel Heart. Z něho právě před několika měsíci Rocco utekl za otcem a zůstal u něj i přes Vánoce. K matce už se nevrátil a dokonce se před ní schovával, když ho do Londýna přijela navštívit.