Lisa Bonetová a Malcolm-Jamal Warner spolu hráli v seriálu Cosby Show.

Lisa Bonetová a Malcolm-Jamal Warner spolu hráli v seriálu Cosby Show. | foto: Koláž iDNES.cz

Byl jsem zamilovaný do své sestry, říká Macolm-Jamal Warner

  • 5
Herec Malcolm-Jamal Warner (43) osm let hrál Thea Huxtableho v seriálu Cosby Show. S natáčením začal ve 13 letech a nyní přiznal, že se zamiloval do své seriálové sestry Denisy, kterou hrála Lisa Bonetová (46).

„Na začátku seriálu jsem byl opravdu zamilovaný do Lisy. Ale samozřejmě jsem neměl šanci. Bylo mi 14 let a jí bylo 17, jak bych se do ní nemohl zamilovat?“ řekl Malcolm-Jamal Warner.

Herec se do seriálu málem nedostal. Tvůrci hledali patnáctiletého kluka vysokého kolem 188 centimetrů. On měřil jen 167 centimetrů a bylo mu pouze 13 let, ale na konkurzu s ním byli spokojeni. 

„Díky roli a mládí před kamerou jsem se o sobě hodně naučil. Ovlivnilo to mé dospívání, můj pohled na život, všechno. Nyní po čtyřicítce můžu konečně seriál sledovat a vychutnat si ho jako divák,“ řekl Warner německému portálu Bunte.de.

Přestože seriál v roce 1992 skončil, herec nesmutnil. Všichni prý zažili během natáčení spoustu legrace a každý právě začínal novou etapu života. Tempestt Bledsoe (41), která hrála Vanessu, právě vystudovala univerzitu v New Yorku, Keshia Knight Pulliamová (35) alias seriálová Rudy chtěla normálně chodit do školy.

Phylicia Rashadová (66), která hrála jejich matku Claire, se chtěla věnovat právě narozené dceři a Bill Cosby (77) alias Cliff Huxtable začínal nový projekt. Všichni jsou však stále v kontaktu (jak herci vypadají po letech se podívejte zde).