Macaulay Culkin a Brenda Songová

Macaulay Culkin a Brenda Songová | foto: Profimedia.cz

Macaulay Culkin má druhé dítě, jeho snoubenka porodila opět chlapce

  • 6
Hvězda série Sám doma Macaulay Culkin (42) je dvojnásobným otcem. Jeho snoubenka Brenda Song (34) porodila syna. Fanoušci byli zvědaví, jestli ho tentokrát pojmenuje Kevin. Rodiče ale vybrali jiné jméno.

Herečka Brenda Song porodila druhého syna už kolem Vánoc, ale jeho příchod se jí a snoubenci Macaulaymu Culkinovi podařilo utajit. Nyní zveřejnila, že je syn na světě a dostal jméno Carson. Svého prvního syna, který se narodil v roce 2021, pojmenovali po Culkinově zesnulé sestře Dakota.

Macaulay Culkin je s Brendou Song pět let. Herečka prozradila, že jsou oba z druhého dítěte nadšeni a jsou velmi zaměstnaní rodiče.

„Nemáme žádnou chůvu. Od narození syna nám ale pomáhá moje maminka. Když pracuji, máma ho může přivézt na natáčení, abych mohla kojit a vidět ho během dne,“ popsala pro US Weekly, jak zvládají s Culkinem práci a starost o dvě malé děti.

Macaulay Culkin a Brenda Songová mají dva syny.

„Lidé vám řeknou hodně o těhotenství a porodu, ale nic o tom „čtvrtém trimestru“. Kamarádkám, které jsou těhotné říkám, aby si zajistily pomoc. Protože instinktivně chcete všechno zvládnout, ale fyzicky prostě nemůžete,“ dodala.

Culkin je podle ní velice pozorný partner a otec. „Je nutné být komunikativní, když potřebujete pomoct. Místo rozdávání povinností prostě cítíme jeden druhého. Když ukládám syna, můj partner říká: Nakrmím zvířata a připravím večeři,“ popsala.

Brenda Song hraje hlavně v televizních seriálech a dabuje kreslené postavy na Disney Channel. Se svým snoubencem, který se pomalu vrací k herectví, se sešla třeba v seriálu Dollface. Culkin nyní hraje v seriálu Ve jménu našeho Pána na HBO.