Radek Filipi a Lucie Bílá (22. října 2019)

Radek Filipi a Lucie Bílá (22. října 2019) | foto: Herminapress

Jsem na tebe moc pyšná, lásko moje, chválí Bílá svého mistra světa

  • 24
Zpěvačka Lucie Bílá (53) je nadšením bez sebe. Doma má světového šampiona. Její přítel Radek Filipi (35) se v Brazílii stal mistrem světa v benchpressu. Zpěvačka se tím pochlubila na sociálních sítích.

„Jsem na tebe moc pyšná, lásko moje,“ napsala zpěvačka na Instagramu k fotce Filipiho s medailí.

Jsem na tebe moc pyšná lásko moje.♥️#mistrsveta #benchpress

10. listopadu 2019 v 17:27, příspěvek archivován: 11. listopadu 2019 v 9:29

Ještě předtím zveřejnila video z charitativního bazaru v Otvovicích, kde se o úspěchu svého partnera dozvěděla. Několikanásobná Zlatá slavice se z radosti rozbrečela a padla i peprnější slova.

Bývalý fitness trenér se kvalifikoval na mistrovství světa v létě. „Ten můj kluk opravdu na to mistrovství jede. Bude reprezentovat naši zemi a sám sebe. To je tak, když si člověk najde obyčejného kluka z Ostravy a ono se z toho zase vyklube tohle! Já jsem na něj moc pyšná. Přála bych mu, aby se na tu bednu dostal. A u mě, u mě už vyhrál, moc ho miluju,“ řekla Lucie Bílá v červnu.

Zpěvačka a bývalý fitness trenér spolu chodí od jara 2017. Filipi prý musel Bílou dlouho přemlouvat, aby si s ním začala. Přestože se pár v listopadu 2017 na krátkou dobu rozešel, letos v únoru Lucie Bílá prozradila, že jsou s Radkem Filipim už dva roky zasnoubení. Se svatbou ovšem nespěchá.

Lucie Bílá byla vdaná už dvakrát. Po rozchodu s producentem Petrem Kratochvílem, s nímž má syna Filipa, si v roce 2002 vzala pozounistu Stanislava Penka. Manželství trvalo pouze rok. Roku 2006 se vdávala za zpěváka Václava Noida Bártu, se kterým byla dva roky. Po pětiletém vztahu s podnikatelem Petrem Makovičkou se jejím partnerem stal Radek Filipi

25. února 2013