Chtěla jsem vlastního syna poslat do háje, vzpomíná Kudrowová z Přátel

  • 2
Lisa Kudrowová zavzpomínala na synovu první reakci na kultovní sitcom Přátelé. Podle ní byla velmi ponižující. Nyní čtyřiadvacetiletý Julian byl podle herečky hodně překvapen, když zjistil, že jeho máma umí být i vtipná.

Osmapadesátiletá herečka, která se proslavila právě seriálem Přátelé, kde ztvárnila postavu Pheobe Buffetové, si synovu negativní reakci nakonec nechala líbit. „Nikdy v životě jsem nechtěla říct vlastnímu dítěti, ať jde do háje! Nakonec jsem si to naštěstí jen myslela a neřekla to nahlas,“ svěřila se Lisa Kudrowová.

Její syn Julian, kterému bylo v roce 2004, kdy seriál skončil, pět let, se na legendární sitcom poprvé podíval až na střední škole. „Začal se dívat tehdy, když se začali dívat jeho spolužáci a kamarádi,“ vzpomíná herečka.

Nejprve prý chválil její herecké kolegy, než vyjádřil později obrovské překvapení nad tím, že i jeho máma umí být vtipná. „Díval se a byl vskutku ohromen. Říkal mi, že je to opravdu vtipné, že hlavně kluci jsou hodně zábavní,“ popsala.

Kudrowová se také s potěšením podělila o to, že Julian je nyní velkým fanouškem jejího dalšího seriálu s názvem Návrat na výsluní, který se natáčel v letech 2005 až 2014. První díly prý začal sledovat, když se zotavoval z covidu-19.

„Zavolal mi a řekl: Tak jsem se právě podíval na první dva díly. Je to fakt dobrý, mami,“ vzpomíná herečka. „Málem jsem se rozbrečela. Nemyslela jsem si popravdě, že by se ten seriál někomu z naší rodiny líbil,“ dodala.

KVÍZ: Legendární seriál Přátelé slaví. Jak dobře ho znáte?

Lisa Kudrowová se v roce 1995 vdala za Michela Sterna, se kterým má syna Juliana Murraye Sterna.

Přestože seriál Přátelé skončil už před mnoha lety, lidé v herečce stále poznávají bláznivou blondýnku. V soukromém životě prý však zdaleka není taková jako její postava Phoebe. Například o panenství prý Kudrowová přišla až o svatební noci, když jí bylo dvaatřicet let.