Lea Michele na Oscarech (Los Angeles, 4. března 2018)

Lea Michele na Oscarech (Los Angeles, 4. března 2018) | foto: Reuters

Hvězda seriálu Glee se vdala. Vzala si milionáře

  • 9
Herečka a zpěvačka Lea Michele (32), známá hlavně díky roli Rachel ze seriálu Glee, je vdanou paní. O víkendu si vzala šéfa módní značky AYR Zandyho Reicha (36). Chodili spolu od roku 2017 a před rokem se zasnoubili.

„Jsme nadšeni, že jsme se vzali a děkujeme, že přátelé a rodina byli s námi u toho. A hlavně jsme moc šťastní, že společně strávíme zbytek života,“ cituje novomanžele magazín People.

Herečka a podnikatel měli intimní a romantický obřad v severní Kalifornii. Na svatbě nechyběli kolegové ze seriálu Glee Darren Criss a Becca Tobinová či Emma Robertsová ze seriálu Scream Queens.

Reich požádal herečku o ruku loni v dubnu a Lea se hned pochlubila na sociálních sítích zásnubním prstenem s diamantem. „Myslím, že jsem mu nejdřív řekla, aby si přestal dělat legraci. Takže jsem byla překvapená,“ uvedla Lea Michele.

Herečka byla v minulosti zasnoubená s kolegou ze seriálu Glee Corym Monteithem. Kanadský herec byl v létě 2013 nalezen mrtvý v hotelu ve Vancouveru. Podle výsledků pitvy se herec předávkoval heroinem a alkoholem. 

10.března 2019 v 04:12, příspěvek archivován: 11.března 2019 v 10:20

Lea Michele and Zandy Reich Are Married — See Their First Wedding Photo! https://t.co/W60pkO4dSA

14. července 2013