Profesionální celebrita Kylie Jennerová má stejně jako její sestry tmavé vlasy....

Profesionální celebrita Kylie Jennerová má stejně jako její sestry tmavé vlasy. Než ale někam vyrazí, dost si dává na vzhledu záležet. Hodiny pracuje na makeupu s vizážisty a mění i účesy. Často nosí paruky. | foto: Profimedia.cz

Jennerová prý zfalšovala status miliardářky. Její jmění je menší

  • 17
Profesionální celebrita a podnikatelka Kylie Jennerová (22) není miliardářkou. Její rodina podle právního experta dodala falešné daňové dokumenty, které uváděly, že firma Jennerové měla mnohem větší obrat než ve skutečnosti. Díky tomu přitom byla vyhlášena nejmladší miliardářkou.

Magazín Forbes nedávno uvedl, že je Jennerová nejmladší dolarovou miliardářkou. Pravda je ovšem podle serveru Daily Mail jinde. Jennerová ve skutečnosti takové jmění nemá. Kvůli tomu byla z magazínu vyškrtnuta a status miliardářky jí nenáleží. Podnikatelka se však hájí, že nikdy netvrdila, že by byla miliardářkou a o zmíněných dokumentech nic neví.

Jennerovou tak zřejmě čeká kriminální vyšetřování, a pokud se prokáže, že opravdu dokumenty nebyly pravdivé, hrozí jí možná i vazba. Kylie v posledních letech vydělala hodně peněz ve své kosmetické firmě

„Je to směšné. Nikdy jsem se v tomto směru nijak neangažovala. Nikoho jsem neprosila o to, aby něco takového napsal,“ sdělila v jednom ze svých prohlášení na sociální síti Jennerová. Když magazín její status miliardářky zveřejnil, nijak se mu nebránila a nevyvracela jej. Veřejnost neinformovala o tom, že je to nesmysl.

„Jsem šťastná, mám skvělou rodinu, úžasnou dceru a vše dělám poctivě. Tím bych celou věc uzavřela,“ dodala.

Právník specializující se na finanční podvody sdělil, že celá věc je ve Spojených státech považována za kriminální čin. „Ať to udělal kdokoli. Je to trestný čin. Pokud dodáte falešné podklady, není to legální. A tomu, kdo to udělal, hrozí rozhodně postih. Celá věc se bude prošetřovat a zjistíme, kdo za tím stojí,“ sdělil Jan Handzlik, který má případ na starost.

K současné situaci se rodina Kylie Jennerové nevyjadřovala. Když byla ale podnikatelka zvolena nejmladší americkou miliardářkou, její matka Kris Jennerová se na sociální síti veřejně vyjádřila, že je na svou dceru ohromně pyšná.