Kristýna Leichtová (11. září 2019)

Kristýna Leichtová (11. září 2019) | foto: Herminapress

Kristýna Leichtová je podruhé těhotná. Ukázala fotku z ultrazvuku

  • 24
Kristýna Leichtová (34) je rok a půl po prvním porodu opět v očekávání. Šťastnou novinku oznámila herečka svým fanouškům ve čtvrtek večer na sociálních sítích.

„Životní postoj hodný respektu! Těšíme se,“ napsala Kristýna Leichtová na svůj instagramový profil k fotografii z ultrazvuku, na které je jasně viditelná ruka dítěte a rozevřené prsty.

Minulý víkend děkovala herečka na sociálních sítích dceři, kterou má s partnerem, šéfem činohry Národního divadla Moravskoslezského v Ostravě Vojtěchem Štěpánkem (35). Dorotka se narodila v srpnu 2018.

„Za měsíc je to rok a půl co tě máme, ty náš obláčku. Spoustu měsíců lásky, týdny radosti, dny štěstí, hodiny mazlení, minuty fascinace, pár vteřinek tekoucích nervů. Jsi dobrá, že to s námi dáváš.“

Kristýna Leichtová se koncem minulého roku svěřila s tím, že aby nemusela dojíždět do ostravského Divadla Mír, bydlí i s celou rodinou v Ostravě. „Nedávno jsem měla 120 minut zpoždění ve vlaku a málem nestihla představení,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.cz s tím, že když je v práci, o dceru se postarají babičky, přítel nebo paní na hlídání.

Za měsíc je to rok a půl co tě máme ty náš obláčku! Spoustu měsíců lásky, týdny radosti, dny štěstí, hodiny mazlení, minuty fascinace, pár vteřinek tekoucích nervů . Jsi dobrá že to s námi s dáváš ❤️
#laskavole @mag_aben #naporad

19. ledna 2020 v 21:34, příspěvek archivován: 24. ledna 2020 v 9:24

Herečka o svém soukromí moc nemluví, minulé těhotenství potvrdila až v březnu 2018 na festivalu Febiofest, když už nešlo skrýt rostoucí bříško. 

7. května 2018