Karel Gott na bratislavském koncertě (25. ledna 2018)

Karel Gott na bratislavském koncertě (25. ledna 2018) | foto: Facebook / Karel Gott / Patrik Ratajský

Karel Gott je stále v nemocnici. Bude chybět i na Česko-Slovenském plese

  • 6
Zpěvák Karel Gott (78) je stále v nemocnici, kde ho hospitalizovali kvůli silné chřipce. Lékaři mu ani po několika dnech nedovolili převoz do domácího ošetřování. Zlatý slavík musí rušit svá vystoupení a bude v sobotu také chybět na Česko-Slovenském plese. Zpěvák o tom informoval prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové iDNES.cz.

„Byl jsem potěšen a poctěn, když mě organizátoři oslovili, abych zazpíval na zítřejším Česko-Slovenském plese. Nesmírně jsem se na vystoupení těšil, obzvlášť, když se ples ponese ve slavnostním duchu 100. výročí vzniku Československa,“ řekl Karel Gott.

Jeho zdravotní stav mu nedovoluje ani domácí ošetřování, proto leží stále v nemocnici. Musí tedy rušit všechna nasmlouvaná vystoupení, z čehož nemá moc velkou radost. 

„Vždy mě mrzí, když musím své pracovní závazky odřeknout kvůli nemoci, tak jako je tomu i nyní. Jsem stále hospitalizován a zdravotní stav mi tak bohužel nedovolí zítra zazpívat. Pevně však věřím, že se ples vydaří a jeho návštěvníci si užijí krásný večer,“ dodal.

Organizátoři plesu v Obecním domě stále věřili, že zpěvák dorazí a zazpívá plánovaný duet s Darou Rolins Zvonky štěstí. Karel Gott ale leží od soboty ve Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze. Kromě manželky Ivany za ním nesmí žádné návštěvy. Jeho příznivci si tak budou muset na vystoupení ještě nějakou dobu počkat.

8. června 2017