John Stamos se oženil. Vzal si o 20 let mladší těhotnou snoubenku

  • 7
Seriálový herec John Stamos (54) se před pár dny pochlubil, že se konečně stane otcem. Krátce nato se stihl i oženit se snoubenkou Caitlin McHughovou (34). Veselku jim nezkazil ani fakt, že herečce den před ní ukradli šperky za miliony.

Hvězda seriálu Plný dům pro svou druhou svatbu vybrala romantické místo v kostele v kalifornském Studio City, kde si v roce 1952 vzal americký prezident Ronald Reagan svou manželku Nancy. Nevěsta měla bílé šaty bez ramínek s tylovou sukní, ženich zvolil černý oblek s bílou košilí s motýlkem. Svatební hostina se pak odehrála v hercově sídle v Beverly Hills.

Víkend páru podle plánu úplně nevyšel. Podle policejního oddělení v Beverly Hills totiž došlo v hotelovém pokoji Caitlin ke krádeži a zloději odcizili šperky v přepočtu za skoro 3,5 milionu korun. McHughová ani Stamos nebyli v té době v místnosti. Incident zatím zůstává předmětem vyšetřování.

John a Caitlin se seznámili v roce 2016 a herec loni v říjnu svou přítelkyni požádal o ruku v Disneylandu, který herečka miluje. Na konci roku se pár už veřejně pochlubil, že čeká miminko. „Vždycky jsem chtěl být táta, ale bylo jasné, že jsem nejdřív musel pracovat na sobě,“ vysvětlil Stamos, proč na prvního potomka čekal tak dlouho.

S velkým věkovým rozdílem si ani jeden z dvojice hlavu neláme. „Caitlin je má osudová žena. Všichni ji milují a já nejvíc. Byla by to pro mě tragédie, kdybych neměl děti, ale nakonec jsem potkal tu správnou ženu,“ prohlásil.

Pro oba to byla už druhá svatba. Prvním manželem Caitlin McHughové, která je známá například ze seriálu Upíří deníky, byl restauratér Massimo Lusardi. Vzali se v roce 2011, ale už po pár měsících šli od sebe a definitivně je rozvedli o tři roky později.

John Stamos si v roce 1998 vzal kolegyni Rebeccu Romijnovou, s níž se v roce 2005 rozvedl. „Byl jsem mladý. Moje hodnoty nebyly správně nastaveny,“ přiznal v minulosti magazínu People.