Jennifer Anistonová (Los Angeles, 4. dubna 2017)

Jennifer Anistonová (Los Angeles, 4. dubna 2017) | foto: AP

Spousta seriálů má skvělá pokračování. Mohli by i Přátelé, míní Anistonová

  • 8
Seriál Přátelé sice skončil již před patnácti lety, hlavní protagonisté ovšem neustále dostávají otázky ohledně jejich společného návratu na obrazovky. Přestože někteří z nich jsou skeptičtí, Jennifer Anistonová (50) alias Rachel by si to dokázala představit.

„Proč ne? Já bych do toho šla. Holky by do toho šly. A jsem si jistá, že kluci také. Nic není nemožné,“ prohlásila Jennifer Anistonová v Show Ellen DeGeneresové.

Herečka už loni v létě magazínu InStyle prozradila, že by si natáčení s kolegy  Courteney Coxovou, Lisou Kudrowovou, Mattem LeBlancem, Matthewem Perrym a Davidem Schwimmerem ráda zopakovala. Prožili spolu deset let, na která pořád vzpomíná.

„S Courteney a Lisou jsme se o tom bavily. Pořád o tom sním. Opravdu to byla nejlepší práce v mém životě. Nevím, jak by to vypadalo dnes, ale člověk nikdy neví,“ prohlásila. „Spousta seriálů se dočkala úspěšných pokračování. A ještě než Přátelé úplně skončili, lidé se nás ptali, jestli se vrátíme.“

V minulosti se ovšem Lisa Kudrowová alias Phoebe a Matt LeBlanc, který hrál Joeyho, vyjádřili, že seriál skončil v nejlepším. Nikdo by se podle nich nechtěl dívat na to, jak jejich hrdinové bojují s krizí středního věku.

KVÍZ: Jak dobře znáte legendární seriál Přátelé?

V podobném smyslu se nedávno vyjádřila i spoluautorka seriálu Marta Kauffmanová. Podle ní by byli fanoušci zřejmě nakonec jen smutní.

„Zaprvé, seriál vypráví o období života, kdy jsou přátelé vaší rodinou. A to už neplatí. Jediné, co bychom udělali, že bychom dali dohromady těchto šest herců, ale duše seriálu by zmizela. Zadruhé, nevím, k čemu by nám to bylo dobré. Seriál je fajn, lidé ho milují. Pokračování by je mohlo zklamat. A to by byli zklamaní všichni,“ řekla Kauffmanová pro magazín Rolling Stone.

20. září 2015