Jennifer Anistonová se fleky po baňkování snažila zakrýt, ale blesky fotografů

Jennifer Anistonová se fleky po baňkování snažila zakrýt, ale blesky fotografů je odhalily. | foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová předvedla na červeném koberci fleky po baňkování

  • 15
Herečka Jennifer Anistonová nezvolila právě nejvhodnější oděv na červený koberec. Ne snad, že by jí neslušel, zepředu vypadala úžasně jako vždy. Zezadu ale byla na její kůži vidět světlá kola po baňkování.

Pro Anistonovou to byl speciální večer. Premiéru měl totiž film Call Me Crazy, který produkovala. Možná i proto, aby se uvolnila a zbavila trémy, podstoupila v týdnu před premiérou terapii baňkami, která pomáhá pročistit krev, obnovit funkci nervového systému, uvolnit křeče a pomoci od bolestí zad i hlavy.

Stopy po baňkách ale jen tak nezmizí a mohou vydržet i několik dní. Anistonová si přesto vzala černý top bez ramínek, který odhaloval její záda nad lopatkami, tedy i v místech, kde měla baňky přiloženy. Na první pohled nebylo nic znát. Blesky fotografů ale odkryly světlejší místa. Herečka se zřejmě snažila před premiérou fleky zapudrovat.

Jennifer Anistonová se fleky po baňkování snažila zakrýt, ale blesky fotografů
Jennifer Anistonová se fleky po baňkování snažila zapudrovat, ale blesky

Na baňkování chodí čtyřiačtyřicetiletá Anistonová přes šest let a tato stará čínská metoda je populární i u řady dalších hvězd, jako jsou Brad Pitt nebo Gwyneth Paltrowová.

Svého drobného faux pas si ale Anistonová na premiéře nevšímala a soustředila se na film, který v pěti různých příbězích natočených pěti různými režiséry ukazuje, jaké to je pro ženu žít s psychickou nemocí.