Justin Theroux a Jennifer Anistonová (Paříž, 11. dubna 2017)

Justin Theroux a Jennifer Anistonová (Paříž, 11. dubna 2017) | foto: Reuters

Theroux: Kdybych Jennifer potkal před lety, nezůstali bychom spolu

  • 1
Herec Justin Theroux (46) přiznal, jak je rád, že svou manželku Jennifer Anistonovou (48) poznal až v době, kdy měla dávno po natáčení seriálu Přátelé. Prý by se asi nedokázal popasovat s její popularitou a dokonce si myslí, že by vztah ani nevydržel. Nyní je naopak přesvědčený o tom, že už je to navždy.

„Když hrála Jennifer v Přátelích, nezajímal jsem se o ni, šlo to mimo mě a popravdě jsem rád, že jsem ji poznal později. V té době bych na tento vztah nebyl připravený, nezvládl bych to,“ sdělil pro magazín Mr. Porter.

Seriál Přátelé se natáčel v letech 1994 až 2004. V té době Anistonová žila s Bradem Pittem.

I ona sama tehdy přiznala, že za krachem jejich vztahu možná stál sám seriál, okolo kterého se točilo úplně všechno.

Ovšem nelituje. Na Přátele velmi ráda vzpomíná a je si vědoma toho, že právě tento seriál ji zviditelnil.

Ačkoli je jednou z nejvyhledávanějších hollywoodských hereček, sláva jí prý nestoupla do hlavy a nemá hvězdné manýry. I toho si Theroux na své ženě váží.

„Myslím si, že popularita může dovést lidi k šílenství. Je dobré stát nohama na zemi a být stále svým vlastním pánem. Přesně poznáte, kdo to nedal. Kdo se s tím nedokázal popasovat. Potkávám takové lidi,“ doplnil s tím, že ustát život v Hollywoodu není lehké a kdo je jen trochu psychicky labilní, nemá šanci v této „jámě lvové“ přežít.

Justin a Jennifer se zasnoubili v roce 2012. O tři roky později se vzali. Pro Jenn to byla již druhá svatba. Jejím prvním manželem byl herec Brad Pitt. Theroux se ženil poprvé a jak sám říká, určitě i naposled.