Jennifer Anistonová (New York, 28. října 2019)

Jennifer Anistonová (New York, 28. října 2019) | foto: Reuters

Fanoušci mají díky Přátelům mylný pocit, že mě znají, říká Anistonová

  • 3
Jennifer Anistonová (50) přiznala, že momentálně se nejlépe cítí v bezpečí svého domova, kde ji nepronásledují fanoušci. „Sledují mě v televizi a mají pak mylný pocit, že mě dobře znají i v soukromí,“ popisuje herečka.

„V poslední době se více než kdy předtím izoluji od okolního světa. Miluji, když mohu trávit svůj volný čas doma. Cítím se tam bezpečně a užívám si veškerého pohodlí, bez paparazzi fotografů i fanoušků,“ popsala Jennifer Anistonová v rozhovoru pro magazín Glamour.

„Někdy je to dost náročné, protože lidé, kteří mě znají jen z televize, například z Přátel, mají mylný pocit, že o mně ví naprosto všechno. Jsem doma moc ráda. Ale je to zároveň trochu nebezpečné. Když jste totiž doma příliš často, ztrácíte hodně rychle kontakt s realitou,“ pokračuje herečka. 

V novém seriálu The Morning Show čelí postava Anistonové mnoha výzvám. „Je to stejné jako v opravdovém životě. Jsem dnes úplně jinde než třeba před deseti lety. Nebojím se nahlas ozvat, když se mi něco nelíbí a stojím si vždy za svým,“ vysvětluje.

Anistonová a její seriálová kolegyně Reese Witherspoonová v rozhovoru probíraly i to, jak vnímaly počátky kampaně MeToo zaměřené proti sexuálnímu obtěžování. 

Ok, @jimmykimmel... here are your f*%king Friendsgiving enchiladas.

28. listopadu 2019 v 13:23, příspěvek archivován: 3. prosince 2019 v 13:13

„Byla jsem z toho velmi smutná. Cítila jsem se tak nějak poníženě. Čekala jsem jen, který bude další z kolegů někým obviněný. Bylo to celé velmi hlasité a agresivní. A všichni muži byli najednou napadáni a osočováni z obtěžování žen. Nezáleželo na tom, o koho šlo. Najednou byli vinni úplně všichni,“ dodala herečka.

VIDEO: Jennifer Anistonová v rozhovoru pro magazín Glamour: