Dominika Branišová a Jaromír Jágr (6. února 2023)

Dominika Branišová a Jaromír Jágr (6. února 2023) | foto: Profimedia.cz

Co zas chce, ty vole, reaguje Jágr na volání bezradné Branišové od faxu

  • 61
Hokejista Jaromír Jágr (51) a jeho partnerka, modelka Dominika Branišová (28) pobavili sledující na Instagramu společnou scénkou s faxem, ve které se vrátili do minulosti.

„Jedna herecká scéna z natáčení v Pittsburghu. Pamatujete fax?“ napsal Jaromír Jágr k videu, ve kterém sehrál jeden z nejúspěšnějších hokejistů společně se svou o generaci mladší láskou vtipnou scénku doplněnou kdysi velmi slavnou hitovkou Pump Up the Jam od Technotronic z roku 1989.

Branišová, prosím,“ zvedne Dominika domácí telefon. „Fax? Jakej fax? Já vůbec nevím, co chcete,“ říká do sluchátka a následně volá svého přítele. „Jardó?“ Ten schází neochotně po schodech dolů s povzdechem: „Co zas chce, ty vole…“

„Oni chtějí poslat nějakej fax nebo co,“ říká bezradně Branišová. „Ty neumíš poslat fax, jo? Ukaž,“ chopí se telefonu Jágr a zkušeně namačká vše potřebné. Výrazně mladší Dominika, která podobné technické moderní výdobytky devadesátých let nepamatuje, protože se narodila v roce 1994, vzápětí jen protočí oči.

U videa se objevila spousta pobavených i nostalgických komentářů. „Při Naganu kvůli vám vykáceli na Šumavě lesy, aby byl papír do faxu na vzkazy k vám do kabiny,“ píše jeden z uživatelů.

Udělat si dítě není žádné hrdinství. Ještě pořád je čas, říká Jaromír Jágr

„Jako pozor, kdo měl kdysi fax, to byl už NĚKDO… A tak jsem chodila faxovat na poštu. Já pamatuji i dobu před mobilem,“ svěřila se jiná uživatelka. Mnozí dodávají, že fax byl moderní záležitostí „v dávných dobách devadesátek“, kdy mladá Jágrova přítelkyně ještě nebyla na světě.

Jaromír Jágr a Dominika Branišová jsou spolu od roku 2020. Svůj vztah přestali skrývat, když je tehdy v létě vyfotili ve Špindlerově Mlýně. Hokejista se po předchozích zkušenostech rozhodl své vztahy nekomentovat.