Ján Jackuliak, Roman Zach, Marek Lambora a Kateřina Marie Fialová

Ján Jackuliak, Roman Zach, Marek Lambora a Kateřina Marie Fialová | foto: Koláž iDNES.cz

Zach po StarDance zkusí Tvář. Předvedou se i Jackuliak, Lambora a Fialová

  • 16
Show Tvoje tvář má známý hlas odstartuje na podzim už pošesté. Osm soutěžících bude po dobu dvanácti týdnů bavit diváky proměnami a svými pěveckými výkony. Dalšími hvězdami show jsou slovenský herec Ján Jackuliak (41), herečka Kateřina Marie Fialová (22) a herci Roman Zach (46) a Marek Lambora (24).

„Je to velká výzva. Dlouho jsem netancoval, o zpívání raději hovořit nebudu, protože spíše recituji, ale budu se snažit intonovat. Ale rozhodně se těším, protože si myslím, že bude dobrá parta. Bude sranda, a to mám rád,“ říká herec.

Ján Jackuliak je známý ze seriálů Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě, Rapl, Labyrint nebo České století či z filmů Miss Hanoi, Špunti na vodě a Masaryk. Herec s humorem prohlásil, že na show Tvoje tvář má známý hlas čekal od svých čtyř let. 

Podporovat ho budou i jeho nejbližší.„Moje krásná a úžasná manželka je při mně v dobrém i zlém a syn, který má deset měsíců, se jen krásně usmívá,“ dodal rodák ze slovenského Lučence.

Hvězdami šesté řady show Tvoje tvář má známý hlas jsou slovenská herečka Zuzana Norisová, herci Robert Urban a Kateřina Brožová a zpěvačka Debbi. Dalšími třemi soutěžícími jsou Roman Zach, který tančil ve StarDance, Marek Lambora, známý ze seriálu Přístav, Ohnivý kuře nebo Černé vdovy a Kateřina Marie Fialová, divadlení a muzikálová herečka.

Vítězkou první řady show Tvoje tvář má známý hlas se na jaře 2016 stala herečka Hana Holišová. Na podzim téhož roku vyhrál druhou řadu herec Jan Cina. Herečka Tatiana Dyková, ještě coby Vilhelmová, se stala vítězkou třetí řady Tváře na jaře 2017. Na podzim si pak čtvrtý titul odnesla herečka Berenika Kohoutová. Zatím poslední vítězkou se loni na podzim stala herečka Michaela Badinková.