James Van Der Beek a jeho manželka Kimberly Brooková na Zlatých glóbech...

James Van Der Beek a jeho manželka Kimberly Brooková na Zlatých glóbech (Beverly Hills, 6. ledna 2019) | foto: AP

Po několika potratech mají Van Der Beek s manželkou šestého potomka

  • 2
Herec James Van Der Beek (44) oznámil, že manželka Kimberly (39) přivedla na svět jejich šestého společného potomka. Hvězda seriálu Dawsonův svět těhotenství manželky téměř do konce tajila, protože Kimberly během posledních dvou pandemických let dvakrát potratila v sedmnáctém týdnu těhotenství.

Nejmladší přírůstek do rodiny je chlapec a dostal jméno Jeremiah. James a Kimberly Van Der Beekovi mají také jedenáctiletou Olivii, devítiletého Joshuu, sedmiletou Annabel, pětiletou Emilii a tříletou Gwendolyn.

„Pokorně a s obrovskou radostí oznamuji, že Jeremiah Van Der Beek dorazil bezpečně a šťastně. Budeme mu říkat Remi, mimochodem není to dinosaurus. Poté, co jsme zažili dvakrát potrat (v obou případech po sedmnáctém týdnu), byli jsme zticha. Vlastně jsem byl vyděšený, když jsem zjistil, že zase čekáme,“ přiznal herec na Instagramu.

Hercova žena během manželství prodělala celkem pět potratů. Když přišla o dítě naposledy, prodělala menší zákrok na děložním čípku, který jí lékař musel zapošít.

James Van Der Beek a obchodní konzultantka Kimberly Brooková se vzali v roce 2010. U všech mladších potomků, včetně posledního přírůstku do rodiny, rodiče zvolili domácí porod. Jen nejstarší dcera Olivia přišla na svět v nemocnici.

První ženou Jamese Van Der Beeka byla herecká kolegyně Heather McCombová. Vzali se v roce 2003, rozvod přišel o sedm let později.