Dcera herce a režiséra Jackieho Chana, Etta Ng Chok Lam (vlevo) s přítelkyní,...

Dcera herce a režiséra Jackieho Chana, Etta Ng Chok Lam (vlevo) s přítelkyní, čínsko-kanadskou hvězdou sociálních sítí Andi Autumn. | foto: Profimedia.cz

Dcera Jackieho Chana si vzala svou lesbickou přítelkyni. Otec ji zavrhl

  • 7
Dcera herce a režiséra Jackieho Chana (64) Etta Ng Chok Lam (19) si vzala svou o dvanáct let starší přítelkyni. S čínsko-kanadskou hvězdou sociálních sítí Andi Autumnovou (31) žije navzdory nesouhlasu rodiny od února 2017.

„Všem nám bylo ublíženo, ale pokud dokážete snít o lásce, jednou ji najdete,“ napsala Etta k první novomanželské fotce na Instagramu. Média informovala o tom, že dívky se rozhodly uzavřít registrované partnerství v Kanadě a nyní žijí v Hongkongu.

Etta potvrdila svou lesbickou orientaci před půl rokem na Instagramu. Dívky spolu chodí od února 2017. 

„Pomoci už nám nechtějí přátelé ani rodina,“ řekla dcera mistra bojových umění Jackieho Chana. K otci prý nikdy neměla blízko a rodiče se od ní údajně odvrátili proto, že přiznala homosexuální orientaci. 

Poslední oficiální zprávy ze začátku roku říkaly, že Etta bydlí v Hongkongu u své matky, bývalé královny krásy Elaine. V dubnu však dívka tvrdila, že byly s přítelkyní nuceny jít kvůli svému vztahu na ulici. Na vládní azylová zařízení se přitom obrátit nechtěly ze strachu, že by byly rozděleny.

26.listopadu 2018 v 03:52, příspěvek archivován: 29.listopadu 2018 v 10:00

Etta Ng Chok Lam je jedinou dcerou herce Jackieho Chana. S otcem prý nikdy neměla dobrý vztah. Byla totiž nemanželským dítětem po aféře Jackieho Chana s Ettinou matkou, modelkou Elaine Ng Yi Lei. V té době byl přitom herec ženatý se svou současnou manželkou, také herečkou Joan Lin, se kterou má syna Jayceeho Chana (35). 

Ten před třemi lety skončil ve vězení kvůli drogám. Hodnota jmění Jackieho Chana je podle odhadů asi 395 milionů dolarů, tedy skoro 8,5 miliardy korun. 

29. listopadu 2018