Irina Šaiková na afterparty přehlídky Victoria’s Secret (Paříž, 30. listopadu...

Irina Šaiková na afterparty přehlídky Victoria’s Secret (Paříž, 30. listopadu 2016) | foto: AP

Nevěřím v diety. Hlavní je být v pohodě, říká Šaiková rok po porodu

  • 11
Ruská modelka Irina Šaiková (32) před třemi lety učarovala americkému herci Bradleymu Cooperovi (43). Loni v březnu se jim narodila dcera Lea De Seine. Na modelce byste ale následky těhotenství hledali marně. Postavu měla už po pár týdnech skvělou a sama říká, že se ani v jídle hlídat nemusí.

„V žádné diety nevěřím. Myslím, že když máte chuť na hamburger, pizzu nebo třeba španělskou šunku, měli byste si to dát. Tajemství je v něčem jiném. Užívejte si svůj život a uvědomte si, že jediné, co pomáhá, je rovnováha mezi jídlem a pohybem,“ prozradila bývalá tvář titulní strany magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue v pořadu Entertainment Tonight.

Modelka a bývalá partnerka fotbalisty Cristiana Ronalda je vysoká 178 centimetrů. Svou štíhlou postavu si udržuje díky cvičení pod vedením trenéra Jasona Walshe.

Andílek Victoria’s Secret a hollywoodský idol Bradley Cooper se seznámili před třemi lety. Letos v dubnu se modelka objevila na veřejnosti s velkým zásnubním prstenem na ruce a pár údajně plánuje i další dítě. Jaké by chtěla modelka svatební šaty? 

„Mám ráda hodně jednoduchý styl. Méně je pro mě více. Mám ráda dlouhé rukávy, které jsou hodně elegantní, a taky odhalená záda,“ popsala Irina Šaiková svou představu ideálních šatů.

Přiznala také, že občas se jí od partnera potěší romantická gesta. „Někdy stačí třeba jen malá kartička s nějakými hezkými slovy nebo nějaká vhodná poznámka,“ řekla.

Bradley Cooper byl čtyřikrát nominován na Oscara. Jeho nejnovější rolí je znovu mýval Rocket v pokračování Avengers: Infinity War, který můžete vidět i v českých kinech.