Hlavní roli v divadle dostala móda

Moderátorka a spolumajitelka Divadla bez zábradlí Hana Heřmánková spojila příjemné s užitečným a pozvala na jeviště známé herecké a moderátorské tváře, aby představily originální šaty Beaty Rajské, Táni Vokřálové a značky La Halle a Tveret. "Konečně život, to je přesně to, co na molech chybí," komentovala atmosféru módní návrhářka Beata Rajská. Celebrity totiž, nejen že šaty obléky a ukázaly, ale zároveň - díky choreografii - působily velmi přirozeně.
Herce a moderátory v rolích modelek a modelů najdete v bohaté fotogalerii .

Jak jinak, než Podzim v Londýně mohla módní návrhářka Beata Rajská nazvat svou aktuální kolekci, jejíž část představily manekýnky a známé herečky ve středu večer v pražském divadle Adria. Beata Rajská totiž modely vymýšlela na tělo Michaely Salačové, nejkrásnější dívky České republiky, která bude naše barvy hájit příští týden v soutěži Miss World. "Balila jsem jí do Londýna kufry," svěřila se divákům návrhářka. "A nejčerstvější zprávy mě potěšily, protože Michaela se stala nejfotogeničtější dívkou světa."

Táňa Vokřálová představila svou společenskou kolekci dlouhých elegantních šatů romantických střihů, materiálů i barev.

Jana Švandová, Veronika Freimanová, Květa Fialová Nikol Lenertová, Hana Buštíková a Dana Vlková alias Kamélie, Marie Tomsová, Hana Švejnohová, Hana Heřmánková, Stáňa Lekešová, Jan Čenský, Honza Musil a Karel Voříšek měli úspěch. Móda tentokrát sloužila jim, nikoliv naopak, jak tomu obvykle na módních přehlídkách bývá.

Hana Heřmánková