Alicia Silverstoneová a její manžel Christopher Jarecki (2010)

Alicia Silverstoneová a její manžel Christopher Jarecki (2010) | foto: Profimedia.cz

Herečka Alicia Silverstoneová požádala o rozvod

  • 8
Herečka Alicia Silverstoneová (41) po třinácti letech odchází z manželství s Christopherem Jareckim (41). Hvězda filmu Praštěná holka požádala na sklonku května o rozvod. S Christopherem už před dvěma měsíci oznámili, že jejich vztah skončil.

Herčka ve zdůvodnění uvádí, že v soužití s manželem jí brání neslučitelné rozdíly v povahách obou partnerů. Dvojice podepsala předmanželskou smlouvu, v níž se řeší veškeré majetkové vztahy, soudy tedy zřejmě rychle přistoupí k ukončení manželství.

Dvojice se musí dohodnout na způsobu péče o jejich syna. Bear Blu se narodil v roce 2011.

„Stále se hluboce milují a navzájem respektují a zůstávají velmi blízkými přáteli, přesto se vzájemně rozhodli jít po dvaceti letech od sebe. Mají syna, o kterého se budou nadále společně starat,“ uvedl mluvčí herečky.

Herečka, která je také vegankou, aktivistkou a angažuje se v ochraně zvířat, si hudebníka polsko-amerického původu vzala v červnu 2005 během soukromého obřadu u jezera Tahoe po osmi letech soužití. Sliby si řekli bosí na pláži. O půlnoci se s přáteli a rodinou shromáždili kolem táborového ohně, aby oslavili šťastný den zpěvem písní Beatles a veganskými hamburgery.