Vévodkyně Meghan, princ Harry a jejich syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor...

Vévodkyně Meghan, princ Harry a jejich syn Archie Harrison Mountbatten-Windsor (Windsor, 8. května 2019) | foto: Reuters

Meghan popřála Harrymu ke Dni otců. Zveřejnili fotku syna Archieho

  • 33
Vévodkyně Meghan (37) v neděli na sociálních sítích popřála svému manželovi ke Dni otců a zároveň se s fanoušky podělila o první detailnější snímek syna Archieho. Toho princ Harry (34) drží v náručí a je zřejmé, že podobu s tatínkem nezapře.

„Šťastný Den otců! A vévodovi ze Sussexu přejeme k výjimečnému prvnímu Dni otců,“ objevilo se na oficiálním Instagramu páru.

16.června 2019 v 14:01, příspěvek archivován: 16.června 2019 v 14:39

Archie Harrison se narodil 6. května 2019 a už o dva dny později královský pár zveřejnil jeho první fotografie z oficiálního vystoupení na hradě Windsor.

Dalším snímkem se Meghan pochlubila u příležitosti květnového Dne matek, tehdy na Instagram vložila fotku své dlaně, ve které drží Archieho nohy (více zde).

První společný potomek vévody a vévodkyně ze Sussexu je sedmý v pořadí nástupnictví na britský trůn a je to osmé pravnouče královny Alžběty II. Zatím však Archieho nezdobí žádný královský titul. Mohl se stát hrabětem z Dumbartonu, což je jeden z vedlejších titulů Harryho, nebo Lordem Archiem Harrisonem Mountbatten-Windsorem. Jeho rodiče to ovšem zatím nechtějí.  

Nicméně až se Archieho dědeček princ Charles stane králem, obdrží titul princ. Stejně tak všechna vnoučata panovníka v přímé mužské linii.

Poprvé Meghan a Harry ukázali syna světu 9. května:

9. května 2019


Britská královská rodina