Štefan Margita a Hana Zagorová

Štefan Margita a Hana Zagorová | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Hanu Zagorovou propustili z nemocnice, musí se tam ale vrátit

  • 46
Zpěvačku Hanu Zagorovou (74) ve čtvrtek propustili z nemocnice domů. Potvrdil to její manžel Štefan Margita (64), který měl také pozitivní test na covid-19. Jeho manželka musela být kvůli vysokým horečkám hospitalizována. Zagorová pak oznámila, že se do nemocnice musí vrátit.

„Ani nevíte, jakou jste mi udělali radost. Stovky přání k narozeninám, taková podpora ve chvílích, kdy je mi ouvej. Dnes mě přivezli na chvíli domů. Krása!!! Ale musím se do nemocnice ještě vrátit. Ta mrcha mi rozhodila krvinky, tak snad se umoudří. Cítím se ale líp,“ napsala zpěvačka na Facebooku.

„S láskou vzpomínám na nádherné koncerty 22. a 23. 8., kde na mě asi někdo tu mrchu plivnul. Jsem ráda, že jsem nikoho, ani z kapely, ani z mých blízkých, nenakazila. Kromě Štefana, který tady doma úspěšně bojuje s horečkami. Doufám, že už to skončí, že se brzy uslyšíme a uvidíme. A děkuju za Lucernu, prý zbývá posledních 280 lístků? Jste báječní!!!! Jsem moc ráda, že vás mám,“ dodala.

Zpěvačka s manželem před necelým týdnem potvrdili, že se nakazili koronavirem. Hana Zagorová kvůli tomu musela zrušit některá vystoupení. Zatímco její choť měl lehčí průběh nemoci a byl v domácí karanténě, ona skončila v nemocnici. 

„Hanka se cítí dobře a oba jsme šťastní, že jsme konečně zase spolu. Děkujeme všem za obrovskou podporu, která nám v těchto těžkých dnech dávala sílu,“ řekl ve čtvrtek Štefan Margita pro primácký Showtime.

„Naši milí, nechtěli jsme vás zatěžovat našimi starostmi. Ano, oběma nám vyšly pozitivní testy na covid. Ať se to nemusíte dovídat z různých nafouklých spekulací. Štefan je v domácí karanténě s lehkým průběhem a Hanka z důvodu vysokých teplot v nemocnici. Věřte, že děláme, co můžeme, a brzy se s vámi uvidíme,“ stojí v prohlášení manželského páru, které zveřejnili na stránkách zpěvačky a na sociálních sítích 4. září.

Margita upřesnil, co zpěvačka během posledních deseti dnů zažívala. Vrátila se po dvou koncertech, kde ji dva dny nato stoupla horečka téměř na čtyřicet. Testy prokázaly, že je nakažená covidem-19 a kvůli horečkám, které ani po týdnu neklesaly, musela do nemocnice. Její stav se nakonec zlepšil.

4. září 2020