Hana Mašlíková nafotila v Thajsku sérii odvážných fotografií (2011)

Hana Mašlíková nafotila v Thajsku sérii odvážných fotografií (2011) | foto: Jan Tůma / Golden Kinnaree

Mašlíková i americká playmate se odhalí amatérským fotografům na Okoři

  • 61
Hlavními tvářemi, ale hlavně těly prvního fotografického festivalu u nás budou česká modelka Hana Mašlíková a americká Playmate Cassandra Lynnová. Dosud se obě odhalovaly jen profesionálům. Na festivalu v Okoři u Prahy si ale jejich těla v dráždivých a smyslných pózách bude moci vyfotit každý.

"Princip XTASY photo festivalu spočívá v samotné tvorbě glamour fotografií, v tom, že se kdokoliv může akreditovat a fotit modelky v devíti ateliérech s různým pozadím a příběhem," přibližuje ambiciózní fotografickou událost její tvůrce a ředitel Jiří Macháček.

Na hradě Okoři i v jeho podhradí vyroste na konci srpna devět otevřených ateliérů s profesionálním nasvícením, ve stylu Harley, Ferrari, Hard Rock nebo Playboy a s prostorem pro fotografy včetně tribun. Na devíti fotoscénách se bude střídat téměř 30 modelek včetně Hany Mašlíkové a playmate Cassandry Lynnové, které se říká  "Motýlek" podle tetování, které má na svém těle.

Americká playmate Cassandra Lynnová.

Tématem festivalu jsou fotky ve stylu glamour, oblíbeného žánru na pomezí módní a lehce erotické fotografie. Přijede i Rolando Gomez, bývalý válečný fotograf a v současnosti uznávaný guru světové glamour fotografie.