Geri Halliwellová

Geri Halliwellová | foto: Profimedia.cz

Halliwellová málem zemřela na bulimii, zachránil ji Williams

  • 35
Bývalá Spice Girl zvaná Ginger zpěvačka Geri Halliwellová prozradila, že nebýt Robbieho Williamse, zemřela by zřejmě na bulimii. Vážnou poruchou příjmu potravy prý trpěla řadu let. Williams ji odvedl do psychiatrické léčebny v USA, kde se choroby zbavila.


"Pořád jsem se bála, že ztloustnu, pořád jsem se cpala a pak se cítila tlustá a rychle se vyzvracela, bylo to hrozné," prozradila Halliwellová.

"Robbie věděl o mé bulimii a poradil mi, kde hledat pomoc. Řekl mi, abych šla do sanatoria, a to mi zachránilo život. Bulimie se totiž bez odborné léčby může zhoršovat. Vždycky mu za to budu vděčná," přiznala sedmatřicetiletá zpěvačka s tím, že bude Williamsovi do navždy zavázaná.

V rozhovoru s Piersem Morganem uvedla, že se s Williamsem sblížili v roce 1998, kdy po odchodu ze Spice Girls výrazně zhuba a zpěvák jí podal pomocnu ruku. Milostný poměr spolu ale neměli.

"Sblížili jsme se s Robbiem, to ano, když jsem opustila Spice Girls, bylo to velmi uštěpačné přátelství. Byla jsem osamělá a cítila, že je jediným na celé planetě, kdo mi může rozumět, protože měl podobnou zkušenost s Take That. Rozuměli jsme si. Ale nikdy jsem s ním nechodila, to ne," dodala zpěvačka.