Halina Pawlowská s dcerou Natálií a vnukem Hugem (2011)

Halina Pawlowská s dcerou Natálií a vnukem Hugem (2011) | foto: Lenka Hatašová iDNES.cz

Pawlowská brzy provdá dceru. V knize jí radí, jak si udržet manželství

  • 91
Svou dvacátou knihu v pořadí pojala Halina Pawlowská velmi netradičně - jmenuje se Až se mě dcera zeptá a je plná kulinářských rad, které směřuje především své dceři Natálii. Revue iDNES.cz spisovatelka prozradila, že se bude dcera brzy vdávat. Rady, jak si udržet manželství pomocí dobrého jídla, se jí tak budou hodit.

"Svatba se chystá, ale termín bude zřejmě podřízený momentu, kdy se pro syna novomanželů konečně podaří sehnat lakovky, aby mohl být na svatbě za šviháka," prozradila Pawlowská.

Jejímu vnukovi Hugovi je právě rok a se svou babičkou bydlí v jednom domě. Pawlowská má tak dceru i s jejím nastávajícím stále na očích a dobře ví, že její vztah zatím zachraňovat nepotřebuje. Ve své knize ale přesto radí, co uvařit, aby se podařilo zachránit manželství a přidává vlastní recepty.

Halina Pawlowská v roli babičky

"Vedle mé milované ředkvičkové polévky či sněhových noků s jahodovou omáčkou nesmí samozřejmě chybět ani boršč mého táty," popisuje Pawlowská.

Letošní rok tráví převážně v lázeňských městech, která si velmi oblíbila. "Při svých zájezdových talk show jsem přišla na to, jak jsou lázeňská města geniální. Zatímco v běžných městech žijí stále stejní lidé, v těch lázeňských se jejich obyvatelé každé tři měsíce mění. Takže lázeňské publikum je víceméně nevyčerpatelné," prozrazuje svůj nejnovější marketingový tah. 

Halina Pawlowská po boku Martina Dejdara moderovala akci Luhačovice - město zdraví a módy.

Blízké jsou jí zejména Luhačovice, kde před pár dny po boku Martina Dejdara moderovala největší regionální charitativní akci Luhačovice - město zdraví a módy. "Do jihomoravské metropole se vrátím ještě v září. V rámci mých talk show by vybrané hotely či restaurace měly vařit jídla podle receptů z mé kuchařky," uzavírá Pawlowská.