Gwyneth Paltrowová

Gwyneth Paltrowová | foto: Profimedia.cz

Z očistné kúry jsem měla halucinace, přiznala Gwyneth Paltrowová

  • 5
Čtyřicetiletá Gwyneth Paltrowová je známá svým zdravým životním stylem. Herečka byla zarytá dietářka a veganka, nyní si ale dopřeje i maso. Blondýnka přiznala, že s očistnými kúrami to kdysi přeháněla.

"V minulosti jsem si dělala čistící kúry se šťávami a ve dvaceti jsem prošla také velkou očistou, která mi po deseti dnech vyvolala halucinace. Buďte opatrní, šťávový detox může narušit metabolismus a může vést k velkému přibývání na váze později," řekla Paltrowová pro list Daily Telegraph.

Dříve přísná veganka si dnes občas dopřeje i maso a přiznala i své neřesti. Přesto má ale pro své fanoušky radu ohledně zdravého životního stylu.

"Vyhýbejte se konzervovaným potravinám a uzeninám, ačkoli vyřadit je zcela z jídelníčku není legrace a někdy se to zvrhne v přejedení se těmito potravinami," prohlásila s tím, že lidé si musí radosti dopřávat programově.

"Já si často večer dopřeju sklenici červeného vína a každou sobotu si vykouřím cigaretu. Miluju tyto chvíle, protože je to vyvážená míra neřestí. Rovnováha vám dodává energii. Člověk musí svůj život prožít naplno," dodala herečka.