Geri Hornerová se synem Montym u bazénu (2017)

Geri Hornerová se synem Montym u bazénu (2017) | foto: Profimedia.cz

Geri Hornerová: Je mi pětačtyřicet a jsem připravená na další dítě

  • 10
Členka bývalé dívčí skupiny Spice Girls Geri Hornerová (45) porodila své druhé dítě ve 44 letech. Jeho přirozené početí považuje za zázrak. Ačkoli se bojí, že nyní už by to nemuselo jít tak snadno, ráda by si s manželem pořídila ještě další dítě.

Dvojnásobnou maminkou se stala před sedmi měsíci, ale už nyní se Geri cítí skvěle a nad dalším těhotenstvím s manželem vážně uvažuje. Ráda by svým dvěma dětem pořídila sourozence. Z předchozího vztahu má totiž ještě dceru Bluebell (11).

„Syn je náš velký dar. Je tak sladký, tak milý, opravdu je to úžasné miminko. Každý den nám rozdává úsměvy a radost. Je klidný a moc hodný. Díky němu jsem také konečně poznala ten ochranitelský mateřský pud vůči chlapcům. Všem říkám, že je to můj chlapeček,“ sdělila Geri v rozhovoru pro magazín Hello.

Syna Montyho si zpěvačka pořídila s Christianem Hornerem, který je závodníkem Formule 1. Nemůže si tedy v žádném případě stěžovat, že by nebyla dokonale finančně zajištěna. Proto nemá obavy, že by nezvládli další dítě. V jejich případě totiž není problém ani kvalitní chůva, která samozřejmě i nyní v rodině vypomáhá.

„Vždycky jsem chtěla hodně dětí. Jen jsem měla strach, aby se mi poštěstilo mít alespoň dvě. To se mi splnilo překvapivě rychle a teď je čas na další. Je mi pětačtyřicet a myslím, že na další dítě jsem připravená. V domě máme nevyužitou místnost, která by byla dokonalým dětským pokojíčkem. Dlouhé roky jsem byla zvyklá na to, že jsem byla jen já a dcera Bluebell, teď si užívám, že jsme velká rodina,“ říká.

Geri a Christian se brali v roce 2015. V té době ještě Geri plánovala návrat ke Spice Girls. Společně s ostatními členkami bývalé dívčí skupiny chtěly vyrazit na menší turné. Ale pak otěhotněla a plány změnila. Nyní už o návratu neuvažuje. Chce se věnovat jen na rodině.