Svatbu zatím ve věštecké kouli nevidím, směje se Felix Slováček

  • 94
Manžel Dagmar Patrasové (61) Felix Slováček (74) se netají svou láskou k výtvarnici Lucii Gelemové (35). Pár se spolu objevuje bez ostychu a oficiálně na akcích. Dokonce společně začali dělat rozhovory o svém vztahu a plánech do budoucna.

Hudebník Felix Slováček dorazil na otevření nového obchodu pro pány ruku v ruce s přítelkyní Lucií Gelemovou. Prozradili ale, že chvíle volna se snaží trávit spíše u sklenky dobrého vína a jídla než na veřejných akcích. „Pokud se nám povede na sebe najít čas, jsme zastánci cestování a dobrého jídla,“ prozradila výtvarnice. 

„Lucie má rozhodně pravdu, protože já jinak neodpočívám. Pořád jsem v jednom zátahu,“ dodal hudebník s tím, že odpočinku moc není.

Cestování milence prý spojuje nejvíce. Dokonce si už stihli splnit vysněnou destinaci. „Jeden z mých snů byl Řím. Tam jsme se podívali. Ale on mi ty sny Felix plní každý den, co s ním jsem,“ svěřila se Gemelová. 

„Tím ovšem život nekončí. Svět je velký a my se můžeme podívat do celého světa, když budeme chtít,“ hned svou milou doplnil Slováček. 

Oba jsou umělci a přiznávají, že nová láska se projevuje i v jejich práci. Pro výtvarnici je například Felix novou múzou. „U mě se ten vztah určitě otiskuje a je zobrazen v každém mém obraze nebo každé grafice. Ale vidím to převážně jen já,“ prohlásila brunetka.

Přestože si oba dobře rozumí, veselka ještě není v plánu. „Svatbu nevidím zatím ve věštecké kouli,“ směje se Felix Slováček, který je pořád ženatý s Dagmar Patrasovou, s níž má dvě děti. 

„Mám představy. Pochopitelně. Jako každá žena mám představy a přání. A uvidíme, až přijde ten správný čas,“ tajemně dodala umělkyně.