Emma Watsonová

Emma Watsonová | foto: Profimedia.cz

Emma Watsonová: Když jsem se ostříhala, ptali se, jestli jsem lesba

  • 54
Jednadvacetiletá herečka Emma Watsonová se proslavila coby Hermiona Grangerová v Harrym Potterovi. Po skončení natáčení si nechala ostříhat své dlouhé vlasy, což vyvolalo spoustu spekulací. Herečka přiznala, že někteří dokonce pochybovali o její sexuální orientaci.

"Někteří novináři se mě ptali, jestli to znamená můj coming out, jestli jsem teď lesbou. Díky střihu vlasů jsem zjistila, jak subjektivní je každého názor," prozradila Watsonová pro list Independent. "Všechno, co můžu udělat, je následovat instinkty, protože se nikdy nezalíbím každému."

Watsonové účes však loni patřil k největším trendům. Ženy hledající vzory na internetu se nejvíce inspirovaly právě krátkým sestřihem herečky (více čtěte zde). 

Emma Watsonová k filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Vlasy jsem si chtěla ostříhat už od šestnácti, říká Emma Watsonová. Musela ale

Emma Watsonová

Emma se ale mohla nechat ostříhat, až když definitivně ukončila veškeré smluvní závazky vůči postavě Hermiony z filmové ságy o Harrym Potterovi.

"Vlasy jsem si chtěla ostříhat už od šestnácti," řekla pro Entertainment Weekly herečka.

Watsonová ale ani s krátkým sestřihem neměla o práci nouzi a praly se o ni kosmetické a módní značky. Stala se reklamní tváří Lancôme, Chanel i Burberry.