Emma Watsonová, Amanda Seyfriedová a Mischa Bartonová

Emma Watsonová, Amanda Seyfriedová a Mischa Bartonová | foto: Koláž iDNES.cz

Watsonová, Seyfriedová i Bartonová. Herečkám ukradli soukromé fotky

  • 16
Herečka Emma Watsonová (26) se zařadila mezi celebrity, jejichž ukradené soukromé fotky se objevily na internetu. Šlo o snímky ze zkoušky a úpravy šatů. Hackeři mezi ně přidali i nahé fotky, ale podle mluvčího herečky na nich není Emma Watsonová. Podobný problém řeší i její kolegyně.

Mezi ukradenými snímky, které hackeři zveřejnili na neviditelném internetu a pak se objevily i na některých webových stránkách, je herečka ve spodním prádle a bikinách.

„Fotky z fittingu šatů Emmy se stylistou ukradli už před pár lety. Nejsou tam nahé snímky. Řeší to právníci a dále to nebudeme komentovat,“ uvedl mluvčí v prohlášení pro magazín Variety a televizi BBC.

Podobné problémy řeší i Amanda Seyfriedová (31). Hvězdě filmů Mamma Mia!, Bídníci nebo Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna ukradli dokonce nahé snímky. Na jednom z nich je herečka nahoře bez a její tehdejší přítel Justin Long vedle ní ve spodním prádle. Mezi ukradenými snímky nechybí ani lechtivější záběry. Zřejmě jde o starší fotky, jelikož mezi nimi není hereččin partner Thomas Sadoski, s nímž začala chodit loni, je s ním těhotná a o víkendu se tajně vzali.

Herečka Mischa Bartonová (31) zase v těchto dnech u soudu řešila zákaz šíření a zveřejnění soukromých nahých fotek a domácího porna, které zřejmě prodali její bývalí partneři Adam Shaw a Jon Zacharias.

Hollywoodské celebrity měly problém s ukradenými choulostivými snímky také v roce 2014. Mezi poškozenými hvězdami byly Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Kate Uptonová a další. Hacker Edward Majerczyk snímky získal po nabourání se do iCloudu celebrit. Odsoudili ho na devět měsíců.

V roce 2011 americká policie zadržela hackera, který ukradl ze soukromého e-mailu snímky nahé Scarlett Johanssonové a pustil je na internet. Muž toho měl na svědomí mnohem víc. Vykrádal elektronickou poštu i dalších celebrit (psali jsme zde).