Doug Pitt v reklamě

Doug Pitt v reklamě | foto: Profimedia.cz

Bratr Brada Pitta natočil reklamu o svém obyčejném životě

  • 10
Poznejte druhého nejslavnějšího Pitta. Tak začíná reklama na telefonní společnost, kde mladší bratr hollywoodské hvězdy Doug Pitt představuje svůj obyčejný život. V reklamě ukázal nejen podobu se svým slavným sourozencem, ale i smysl pro humor. S nadsázkou popisuje svůj obyčejný život.

Doug Pitt si je se slavným bratrem velmi blízký a nesnaží se mu fušovat do řemesla. Reklama bude zřejmě na delší dobu jedinou jeho hereckou příležitostí.

Pitt mladší nás v ní přivádí do svého obýváku, kde ovšem, jak sám říká, televiznímu ovladači vládne manželka a děti, kteří nemají pochopení pro jeho zálibu v rockové muzice sedmdesátých let.

Doug nás pak vede do kuchyně, kde připravuje lasagne se slovy: "Považuji se za gurmána." Následně představuje svou pracovnu, kde pěje ódu na báječné schopnosti barevné tiskárny. V dílně ukazuje zajímavou budku pro ptáky, kterou ve volných chvílích staví, a protože má rád "všechny sporty", předvádí i hod na basketbalový koš v zahradě. Bohužel míjí. Po sekání zahrady myje bílou rodinnou dodávku se slovy: "Miluji toto auto. Je sportovní a stylové."

Doug Pitt v reklamě předvádí, jak vyrábí ptačí budku.

Doug Pitt v reklamě myje svůj "sporťák".

"Jeho bratr žije život hollywoodské hvězdy. Dougův život je jiný. Virgin mobile věří ve spravedlnost pro všechny a chce dát Dougovi okusit bratrův životní styl," říká hlas na konci reklamy, která pak textově vyzývá diváky, aby šli na stránky společnosti a stiskli u Douga tlačítko "like". Až jich bude mít 6 tisíc, bude celebritou.

Pro Douga Pitta je to první herecký výkon. Nehodlá prorazit na stříbrném plátně. Je majitelem počítačové firmy ve Springfieldu, kde žije se svou rodinou.