Diana Kobzanová se po porodu pochlubila dcerou i štíhlou postavou.

Diana Kobzanová se po porodu pochlubila dcerou i štíhlou postavou. | foto: Diana Kobzanová/Instagram

Diana Kobzanová se krátce po porodu pochlubila dcerou i štíhlou postavou

  • 44
Bývalá miss Diana Kobzanová (36) před třemi týdny přivedla na svět dceru Lily. Nyní se modelka na sociální síti kromě dcerky pochlubila i dokonalou postavou. „Co udělají tři týdny mezi fotkama za rozdíl, že?“ napsala ke snímku.

„Vím, že čekáte, až vám ji představím... Lily se narodila 23. 4. (3,1 kg, 50,5 cm). Chudák není vůbec in, dostala jen jedno křestní jméno, takže hned od narození je to prostě rebel,“ prozradila svým fanouškům na Instagramu Kobzanová s tím, že její partner, hokejista Michal Frolík (30), je prý lehce zklamaný, protože mu Lily stejně jako první dcera Ella není vůbec podobná. 

„Ale já ho ujišťuju, že se to určitě změní. Všichni ho totiž urputně přesvědčujou, že Ella je bohužel celá já. Jako kdybych nebyla dostatečně krásná, nebo co. Lily snad vyrovná skóre,” pokračovala modelka a dodala, že Ella se k sestřičce zatím chová moc hezky.

„No a co já? Já mám dvě děti! Šílený! Dvě autosedačky v autě, dva růžový dětský pokoje, dvě puberty, dvojitý hysteráky kvůli hadrům, dvakrát šance na přítele s modrýma vlasama a náušnicí velikosti padesátikoruny v ušním lalůčku... Bůh nás ochraňuj! P.S.: A pro Froldu to samozřejmě znamená dvě věna!“ 

Diana Kobzanová a Michael Frolík žijí v Kanadě, kde hokejista hraje za Calgary Flames a kde se také v roce 2014 narodila jejich prvorozená dcera Ella. Druhý porod si však zvolili v USA kvůli příjemnějšímu počasí a také proto, aby miminko mělo americký pas.

27. června 2014

,