Demi Moore se „pochlubila“ fotkou bez zubů.

Demi Moore se „pochlubila“ fotkou bez zubů. | foto: Profimedia.cz

Kvůli stresu jsem přišla o přední zuby, tvrdí Demi Moore

  • 4
Herečka Demi Moore (54) odhalila, že už nějaký čas nemá dva přední zuby. Vypadly jí kvůli stresovému období. Demi je přesvědčená, že stres je hned po infarktu největším zabijákem a snaží se proti němu bojovat.

O svých problémech se nečekaně rozpovídala v televizní talkshow Jimmyho Fallona, kam dorazila jako hlavní host večera. Demi má krásné zuby, ale ty přední už bohužel nejsou její.

„Přišla jsem o přední zuby. Ráda bych se pochlubila tím, že jsem o ně přišla během nějaké cool činnosti, jako je třeba jízda na skateboardu, ale není tomu tak. A myslím, že je důležité, abych se o to podělila s ostatními. Po infarktu a rakovině je ta věc, o které chci mluvit největší zabijákem v Americe. Je to stres. Kvůli němu jsem přišla o zuby,“ svěřila se herečka.

Fotogalerie

Díky šikovnému dentistovi má chrup opět v pořádku, ale mrzí ji, že už nemá všechny zuby svoje.

„Přišla jsem o oba zuby a moje dcery mi říkaly, že to nevypadá tak zle. Milovaly, když jsem je chvíli neměla. Říkaly mi, že vypadám prý víc lidsky a mírumilovně,“ smála se herečka, která se hodně stresovala po rozchodu s hercem Ashtonem Kutcherem, za kterého byla vdaná.

„Cítila jsem se vážně blbě. Ale kdo někdy v životě ne. To je normální. Jen říkám, že bychom se tomu stresu neměli tolik poddávat a neživit v sobě strach,“ doplnila.

Pak se také cítila špatně po tragické nehodě na její zahradě v Beverly Hills. V bazénu se totiž před dvěma lety během party nešťastnou náhodou utopil jednadvacetiletý mladík. Akci uspořádal člověk, který se měl v době její nepřítomnosti o nemovitost starat. Herečka o ničem nevěděla. Přesto se však cítila za tuto nehodu zodpovědná.