Tři hodiny jsem bavil ženu, pak přišel klátič a odvedl si ji, říká Novotný

  • 131
Herec David Novotný (51) zavzpomínal na mládí a doby randění. Přiznal, že nedokáže porozumět ženám, a promluvil také o tom, proč odešel z Dejvického divadla.

„V Dejvickém divadle jsem skončil po osmnácti letech, tehdy odcházel Mirek Krobot z pozice uměleckého šéfa a pak jsem nebyl spokojen s tím, jak to tam vypadá dál, a šel jsem pryč,“ přiznal David Novotný v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Herec a dabér o sobě říká, že image drzého burana je jeho obrana. Nechodí pro ostré slovo daleko. A i to mu komplikuje vztah se ženami. 

„Mám tři dcery, ale ženské duši nerozumím. Co platilo včera, neplatí dnes. Hýbe se s domácím hřištěm. Každé hřiště má nějaké mantinely, některé jsou líp vidět, jiné hůř, to beru, ale nemůže se hrát bez nich. A pak se bavíme o problému jednoho hřiště a do toho se začne řešit nějaké historické hřiště, úplně jiné. Proč to tam je, kdo tam ten balon odpálil,“ snažil se přiblížit situaci představitel Jardy Kužela z Okresního přeboru. 

„A dcery mi nepomůžou, stojí při mamince. Snažím se být chápavý a nahlížet to, ale je to těžký. S chlapem se dohodnu raz dva, ale se ženskou je to horší,“ svěřil se herec.

Přiznal také, že úspěchy nesbíral ani při balení žen. „V pubertě jsem chtěl ženské dostat do postele, tak jsem se choval adekvátně tomu. Ale ani to mi nešlo. Kolem mě byl vždycky houf klátičů. Já jsem byl rozvibrovávač. Tři hodiny jsem dokázal bavit ženskou, pak přišel klátič a odvedl si ji. A já jen čuměl. Já byl pan Zábava a přece bylo jasný, že musí dát mně. Jak mám těm ženským pak rozumět?“ dodal.

24. listopadu 2019