Letos oslaví teplická rodačka 42. narozeniny a stále fotí plavky

Letos oslaví teplická rodačka 42. narozeniny a stále fotí plavky | foto: Lenka Hatašová iDNES.cz

Modelka Daniela Peštová míří na Novu, bude uvádět kuchařskou show

  • 36
Topmodelka Daniela Peštová míří do televize. Krásná manželka slovenského zpěváka Habery nemá ani po čtyřicítce o nabídky ze světa modelingu nouzi, přesto ji láká změna. Moderování televizního pořadu vzala hlavně pro jeho zaměření.

Daniela Peštová bude moderovat kuchařskou show MasterChef, kterou na podzim uvedou na svých obrazovkách televize Nova a Markíza.

"Nabídka Novy a Markízy mě zastihla nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. Přiznám se, že jsem byla velmi překvapená, protože moderování, navzdory mým několika zkušenostem s kamerou a mikrofonem, pro mě není běžnou záležitostí. Chvíli jsem váhala, ale zaměření této show je mou srdeční záležitostí, a to v podstatě rozhodlo," říká jednačtyřicetiletá modelka.

Vzhledem k její štíhlosti by málokdo tipoval, že jídlo bude jejím koníčkem. "Mé blízké okolí o mně ví, že jsem vášnivá milovnice vaření a zdravého stravování. Kuchyně je mým oblíbeným místem a nevyhýbám se v ní ani experimentování. Už několik let sleduji kulinářské trendy," dodává matka tří dětí Daniela Peštová.

Svou postavu si Daniela udržuje pravidelným cvičením a kontrolou jídelníčku, i když zde přiznává občasné úlety.

V kuchařské show svedou bitvu amatérští kuchaři, jejichž výtvory budou posuzovat uznávané osobnosti z oboru gastronomie – šéfkuchaři Jiří Štift, Radek Šubrt a Martin Korbelič.

Vítěz soutěže získá nejen titul MasterChef, ale také více než milion korun a vydá prestižní kuchařku s vlastními recepty.