Cristiano Ronaldo, jeho syn Cristiano junior, fotbalistova přítelkyně Georgina...

Cristiano Ronaldo, jeho syn Cristiano junior, fotbalistova přítelkyně Georgina Rodriguezová a jejich dcera Alana Martina v porodnici (12. listopadu 2017) | foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo se čtyři měsíce po narození dvojčat dočkal další dcery

  • 94
Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo (32) je čtyřnásobným tatínkem. V neděli se pochlubil na sociálních sítích, že mu partnerka Georgina Rodriguezová (22) porodila dceru. Maminka i holčička jsou po porodu v pořádku.

Hvězdný portugalský fotbalista a jeho španělská přítelkyně dali dceři jméno Alana Martina. 

12.listopadu 2017 v 21:24, příspěvek archivován: 13.listopadu 2017 v 09:18

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️ https://t.co/nMT4rYc32U

„Alana Martina se právě narodila! Obě, Geo i Alana, se mají dobře. Jsme všichni moc šťastní,“ oznámil  kanonýr Realu Madrid a pětinásobný vítěz ankety FIFA o nejlepšího fotbalistu světa na Twitteru.

Fotbalista také připojil fotografii z porodnice, na níž je i jeho nejstarší syn Cristiano junior (7). Toho Ronaldovi odnosila za finanční odměnu v přepočtu 312 milionů korun náhradní matka z Kalifornie, jejíž identitu fotbalista tají. Musela se dopředu vzdát všech práv na dítě.

Fotbalista ve filmu o svém životě s názvem Ronaldo v roce 2015 prohlásil, že možná jednou synovi řekne pravdu o biologické matce.

„Lidé spekulují, že jsem byl s nějakou dívkou, nebo jinou, nebo jsem využil náhradní matku. Nikdy jsem o tom nikomu neřekl a nikdy neřeknu. Až Cristiano vyroste, řeknu mu, co jsem udělal, co jsem cítil, co se odehrávalo v mé mysli. Některé děti nikdy nepoznají své rodiče, ať už matku, nebo otce. Mít jen otce někdy stačí,“ řekl.

Portugalský útočník se letos v červnu stal také otcem dvojčat Evy Marie a Matea. Stejně jako u nejstaršího potomka i v jejich případě využil služeb náhradní matky.