Těhotná Christina Applegate

Těhotná Christina Applegate | foto: Profimedia.cz

Herečka Christina Applegate porodila dceru

  • 16
Americká herečka Christina Applegate přivedla na svět své první dítě. Je to holčička a jmenuje se Sadie Grace. Herečka je šťastná, že se jí podařilo i po prodělané rakovině bez komplikací donosit a porodit zdravé dítě.

Podle hereččina mluvčího se Sadie narodila už ve čtvrtek 27. ledna v Los Angeles.

"Christina Applegate a její snoubenec, hudebník Martyn LeNoble, přivítali na svět Sadie Grace," uvedl v tiskovém prohlášení zástupce devětatřicetileté herečky.

Její o dva roky straší partner, s nímž žije tři roky, ji požádal o ruku loni na svatého Valentýna. Termín svatby ale snoubenci zatím neprozradili.

Christina Applegate a Martyn LeNoble

Hvězda seriálu Ženatý se závazky se přitom bude vdávat už podruhé. S prvním manželem Johnathanem Schaechem se rozvedla v srpnu 2007.

Po něm randila s fotografem Leem Grivasem, který však v červenci 2008 zemřel po předávkování drogami. Jen pár dní poté lékaři herečce oznámili, že má oboustrannou rakovinu prsu.

O ňadra později při totální mastektomii přišla a plastičtí chirurgové jí prsa později zrekonstruovali. S novým poprsím je herečka spokojená, jen ji mrzí, že nemůže svou dceru kojit.