Chrissy Teigenová a John Legend prozradili jméno novorozeného syna

  • 0
Modelka Chrissy Teigenová (32) a hudebník John Legend (39) pár dní po narození syna fanouškům prozradili, jaké mu vybrali jméno. Dvojnásobná maminka předtím přiznala, že se s manželem nemohli rozhodnout. K dceři Luně (2) do rodiny přibyl Miles Theodore Stephens.

„Naše domácnost překypuje láskou,“ uvedla Chrissy Teigenová pod fotografií syna, kterou umístila na Instagram a Twitter s poznámkou, že přišel na svět o několik týdnů dříve. 

Modelka již dříve naznačila, že výběr jména pro druhého potomka bude náročný. „Jména kluků jsou opravdu těžká. Ale nemyslím si, že bude mít prostřední jméno, protože nemůžeme vybrat ani to první,“ uvedla v show Ellen DeGeneresové.

Jedna z nejlépe placených modelek v minulosti prozradila, že poprvé byla těhotná díky umělému oplodnění. Začali s 20 embryi, z nichž se vybrala tři nejvhodnější. Nakonec se manželé rozhodli pro holčičku. První pokus nevyšel a po druhém se jim v roce 2016 narodila dcera Luna. 

John Legend vlastním jménem John Roger Stephens a Chrissy Teigenová vstoupili do manželství v roce 2013. Že čekají syna, manželé oznámili letos v lednu.