Robert Paulat se přátelí s Evou Pilarovou. | foto: Playtvak.cz

Český Ken vzpomíná na kamarády Eltona Johna a Erose Ramazzottiho

  • 71
Model Robert Paulat se ve svém pořadu Občan Ken pochlubil s deseti nejbližšími přáteli z českého a světového showbyznysu. Některé známosti jsou těžko uvěřitelné.

Už v minulých dílech diváci poznali, že se Robert Paulat skutečně přátelí s některými známými osobnostmi, jako je třeba slovenská herečka Zdena Studenková, český herec Miroslav Šimůnek nebo modelka Dominika Mesarošová.

Nově ale prozradil, že mezi jeho blízké přátele patří třeba i režisér Fero Fenič, zpěvačka Eva Pilarová nebo exmanželka herce Ivana Vyskočila Anife Vyskočilová a přidal historku, jak ho jednou zachránila od pokuty za špatné parkování.

Za kamaráda považuje i Sámera Issu, který mu připadá nedoceněný. „Je známý tím, že chodí na party, paří a střídá holky. Já myslím, že je to úplně naopak. Ten kluk je hrozně citlivý, miluje zvířata, je úplně normální, ale neobyčejný, protože má obrovský talent,“ míní Paulat.

Mezi jeho přátele ale patří i světové hvězdy. V Praze se seznámil s Erosem Ramazzottim, a když byl v Miláně, tak mu zavolal a Eros ho pozval na party. Na sociální síti si zase začal psát s manželem Eltona Johna Davidem Furnishem a rozjel se za nimi do Londýna. Nakonec byl prý s tímto párem i na dovolené.