Cardi B (Hollywood, 8. května 2019)

Cardi B (Hollywood, 8. května 2019) | foto: Profimedia.cz

Na plastiky už nepůjdu, stěžuje si Cardi B na komplikace po operacích

  • 6
Americká raperka Belcalis Almanzarová (26) známá pod přezdívkou Cardi B, podstoupila po porodu své dcery Kulture plastickou operaci prsou a liposukci břicha. Bývalá striptérka se prodělanými chirurgickými zákroky netají. Přiznává však také, že kvůli pooperačním komplikacím přišla o miliony dolarů.

Zvětšenými prsy se Cardi B na sociálních sítích naopak sama pochlubila. „Mám nová prsa. Moje dcera Kulture mě totiž během kojení vysála,“ řekla raperka během živého vysílání na Instagramu po zveřejnění fotky s obřím dekoltem.

Před měsícem musela držitelka ceny Grammy kvůli komplikacím, které u ní nastaly po liposukci břicha, zrušit několik koncertů svého turné. Na Instagramu sdílela fotografii svých velmi oteklých kotníků po několikahodinovém letu. Podle lékaře souvisí otoky s prodělanými operacemi.

„Takto teď vypadají mé nohy po každém letu. Podobně obrovsky vypadá po chvíli strávené v letadle i mé břicho. Věřte, že koncerty ruším jen velmi nerada, protože tím přicházím o miliony dolarů. Nedá se však nic dělat,“ připsala Almanzarová k fotografii.

„Po zákrocích vás čeká asi sto návštěv u lékaře, než se vše srovná. Chtěla jsem nová prsa. To je v pořádku. Ale liposukce břicha nebyla asi úplně nutná. Kdybych po porodu cvičila, byla bych v pohodě. Ale kdo na to má čas,“ dodala.

V září 2017 si Almanzarová vzala při do nedávna utajeném sňatku svého snoubence, rapera Offseta (celým jménem Kiariho Kendrella Cephuse (27), se kterým se na veřejnosti objevovala od roku 2017. 

25.června 2019 v 04:40, příspěvek archivován: 27.června 2019 v 15:20

„Je spousta momentů, které sdílím s celým světem. Ale jsou také ty, které chci udržet v tajnosti. To, že jsem se vdala, byl právě jeden z nich,“ svěřila se Cardi B fanouškům na Twitteru. V červenci 2018 porodila raperka dceru Kulture Kiari Cephusovou. O půl roku později se manželé rozešli, aby se k sobě nyní po několika měsících opět vrátili.

Minulý týden zazářila Cardi B na předávání cen BET Awards, kam si přijela pro dvě ceny. Zpěvačka měla v šesti kategoriích hned osm nominací, zvítězila s albem Invasion Of Privacy a stala se také nejpopulárnějším ženským hiphopovým umělcem. Nově nyní upoutala pozornost klipem k aktuálnímu singlu Press. Video, v němž se zpěvačka a raperka producíruje nahá, nasbíralo na YouTube už během první hodiny po zveřejnění milion zhlédnutí. 

VIDEO: Cardi B - Press: 

28. března 2019