Brooke Shieldsová (20. listopadu 2013)

Brooke Shieldsová (20. listopadu 2013) | foto: Reuters

Brooke Shieldsová odmítla rande s Donaldem Trumpem, balil ji na peníze

  • 26
Herečka Brooke Shieldsová (52) prozradila, že americký prezident Donald Trump (71) s ní chtěl jít na rande. Bylo to v době, kdy měl milionář po druhém rozvodu. Herečce se mimo jiné nelíbilo, jak se na ni Trump snažil zapůsobit.

„Natáčela jsem film a on mi zavolal hned po rozvodu. Řekl: Myslím si, že bychom měli spolu chodit, protože jste miláčkem Ameriky a já jsem nejbohatší člověk v Americe, lidem se to bude líbit,“ prohlásila herečka v talk show Andyho Cohena.

Fotogalerie

Donald Trump a jeho druhá manželka Marla Maplesová (53) oznámili rozchod po třech letech manželství v roce 1996 a rozvod byl oficiálně ukončen v roce 1999.

Herečka, která se po dvou letech v roce 1999 rozvedla s tenistou André Agassim (47), nabídku milionáře odmítla. Nyní žertovala, že se tak připravila o možnost stát se první dámou USA. „Mám přítele a tomu by se to nelíbilo,“ řekla Shieldsová tenkrát Trumpovi.

Shieldsová není první celebrita, která dala Trumpovi košem. Kromě ní tak udělaly i herečky Candice Bergenová a Emma Thompsonová. Salma Hayeková nedávno přiznala, že také odmítla jít na rande s Donaldem Trumpem. Ten pak prý zařídil, aby o ni v bulváru psali, že je příliš malá.

Donald Trump se potřetí oženil v roce 2005, kdy si vzal bývalou modelku slovinského původu Melanii Knaussovou (47).