Britney Spears odhalila umělé prameny.

Britney Spears odhalila umělé prameny. | foto: Profimedia.cz

Blond hříva Britney Spears je umělá, zpěvačka se to nebojí ukázat

  • 9
Zpěvačka Britney Spears v minulosti odhalila celulitidu na neretušovaných snímcích. Teď chce asi ukázat, že ani husté blond vlasy jí dívky nemusí závidět, protože nejsou její. Na procházku v Los Angeles vyšla v culíku a odhalila místa, kde má napleteny umělé prameny.

Devětadvacetiletá zpěvačka si vlasy nechává prodlužovat a zahušťovat už řadu let, vždy se to ale snažila skrývat. Se svými vlasy má ale kvůli umělým pramenům problémy.

Trpí stejně jako třeba modelka Naomi Campbell trakční alopecií, při níž vlasy v důsledku nadměrné námahy vypadávají a objevují se holá místa.

Modelka Naomi Campbellová

Modelka Naomi Campbell

O účes Britney Spears se v poslední době stará kadeřník celebrit Kim Vo, který se snaží její poškozené vlasy zachránit. Ani on jí ale nezabrání v dalším naplétání.

"Ona prý často mění názor. Teď chce mít vlasy až na zadek a za dva týdny to bude chtít zase ostříhat. Vo nebyl zodpovědný za její vlasy v posledních letech, ale teď se to snaží napravit," řekl známý kadeřníka serveru UsMagazine.com.

Britney SpearsBritney Spearsová s vyholenou hlavou při návštěvě tetovacího salonu

Zpěvačka se chce letos zase vrátit na výsluní. Po dvou letech vydává nové album. Mělo by vyjít už v březnu. Už teď je v Americe úspěšný její nový singl s názvem Hold It Against Me.