Dobře vypadám díky svému životnímu stylu, říká návrhářka Blanka Matragi

  • 175
Módní návrhářka Blanka Matragi (67) je kvůli své práci neustále na cestách. V rozhovoru pro pořad Shaker na ÓČKO STAR se svěřila s tím, co ji při současném cestování děsí více než strach z koronaviru. Popsala také, jak se udržuje ve formě.

„Jsem živel. Dobře vypadám díky svému životnímu stylu. Nabíjí mě má práce i reakce lidí a snažím se také sama fyzicky udržovat. Třikrát týdně chodím večer po práci do fitka a každé ráno vstávám v šest hodin a třicet minut cvičím a posiluji s činkami,“ svěřila se Blanka Matragi v rozhovoru pro pořad Shaker na ÓČKO STAR.

Módní návrhářka přiznala, že se pravidelně věnuje mnoha sportovním aktivitám. „Miluji například aquafit, to je aerobní cvičení s posilováním pod vodou a zároveň obrovský relax, který propláchne i mysl. O víkendu lítám na kolečkových bruslích, jezdím na lyže... Těch aktivit je opravdu spousta,“ popisuje.

Nejen při práci a navrhování, ale i při sportu prý poslouchá ráda hudbu. „Mám široké spektrum oblíbených umělců. Od Édith Piaf, po Beyoncé, Madonnu, je to o náladě,“ říká. 

Z koronaviru prý Blanka Matragi strach nemá. „Obavy mám spíše z toho, že spousta letů se ruší, a to mi možná naruší harmonogram. Nyní poletím do Libanonu, kde žiji a nově jsem například dostala unikátní nabídku pro královskou rodinu v Dubaji. Cestování je při mé práci nezbytné,“ dodává návrhářka.

“Sending You Love”

Who is also under the sign of Pisces? .
.

20.2.2020 .
.
@blankamatragiatelier
@blanka_matragi_exhibition
#me #blankamatragi #fhotoshoot #cover portretfotografie #designer #fashionista #redhair #lovemyjob #portret #instaphoto #glammakeup #prague #czechgirl #czechdesigner #couturedesigner #love

22. února 2020 v 18:23, příspěvek archivován: 6. března 2020 v 11:36

Pořad Shaker sledujte na ÓČKO STAR

1. díl: středa 17:00, repríza sobota 18:00. 2. díl: pátek 17:00, repríza neděle 11:00.

30. března 2019