Dětí si užiji víc než dost, říká Berenika Čecháková

  • 5
Herečka a zpěvačka Berenika Čecháková (26) si aktuálně nejvíce užívá divadla. Když má volnou chvíli, s manželem nejraději cestuje. Prozradila, že díky lásce k tetování má na těle už několik obrázků.

„Tetování je moje vášeň, už ani nevím, kolik jich mám. Teď si užívám kohouta, protože je symbol toho, že jsem si po svatbě vzala jméno manžela. Takže jsem oficiálně Čecháková,“ řekla Berenika, která se za svobodna jmenovala Kohoutová.

Herečka si v poslední době užívá roli princezny v muzikálu, který vznikl na motivy pohádky, v níž hrála Helena Vondráčková. „Když jsem dostala nabídku na Šíleně smutnou princeznu, byla jsem nadšená. Na této pohádce jsem doslova vyrostla. Zamilovala jsem se do představení, které hrajeme ve Studiu Dva a zatím se mi vůbec neomrzelo,“ pochvaluje si.

V červenci herečku čeká devět představení za sebou, přesto si najde čas i na kolegy kamarády. „Je to se mnou snad čím dál lepší. Člověk se nemůže vymlouvat na čas. Nedávno jsem byla za týden třikrát v divadle jako divačka a musím přiznat, byla jsem nadšená,“ prozradila.

Jedním z představení, na které dorazila, byla premiéra hry Líbánky na Jadranu. Tu napsal a režíruje Patrik Hartl, stejně jako představení 4sestry, v němž Berenika účinkuje. „Obě představení se hrají přes prázdniny na Letní scéně Vyšehrad. Patrik Hartl je skvělý člověk, se kterým se dobře spolupracuje,“ dodala.

Podle herečky na prázdniny a dovolenou moc čas nebude, ale nějaký ten prodloužený víkend využije k dobrodružství s manželem Pavlem Čechákem. Děti však prozatím nejsou na pořadu dne. „Mám kolem sebe hodně párů, které mají děti. Dokonce i Pavel má dva syny, takže si dětí užiji víc než dost. Své však ještě neplánuji. Ale nikdy neříkám nikdy,“ dodala Berenika, která s s kamarádkou Marikou Šoposkou píše blog Sedmilhářky.