Ashley Grahamová na Vanity Fair Oscar Party (Los Angeles, 28. února 2016)

Ashley Grahamová na Vanity Fair Oscar Party (Los Angeles, 28. února 2016) | foto: AP

Klíčem ke šťastnému manželství je častý sex, říká modelka Grahamová

  • 45
Plus size modelka Ashley Grahamová (31) prozradila svůj recept na šťastné osmileté manželství. Se svým mužem, režisérem Justinem Ervinem (30), si dopřávají pravidelného sexu. A to i ve chvíli, kdy na postelové hrátky nemá jeden z nich náladu.

„Mějte často sex. I když na něj nemáte náladu. Zjistili jsme s manželem, že když spolu pár dní nespíme, jsme oba odtažití a nepříjemní. Zatímco po pravidelném častém sexu jsme spokojení a nemůžeme se sebe nabažit,“ řekla Ashley Grahamová v rozhovoru pro únorové vydání magazínu ELLE.

Modelka přiznala, že se svým mužem měla poprvé sex až po svatbě. „Pomohlo nám to utužit vztah a přátelství, zlepšit naši komunikaci a prohloubit vzájemnou důvěru. Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, jaký bude sex s mým manželem. Spíše jsem si říkala ‚Mohu mu věřit? Je to opravdu muž, se kterým chci strávit zbytek života?‘,“ vysvětluje Grahamová své rozhodnutí.

S manželem Justinem Ervinem se Ashley Grahamová seznámila v roce 2009 v kostele v New Yorku, kde oba pomáhali jako dobrovolníci. Modelka přiznává, že než našla toho pravého, chvíli to trvalo.

„Když jsem byla mladší, spala jsem snad s půlkou New Yorku. S Justinem jsem chtěla mít hned od začátku vztah postavený na úplně jiných hodnotách,“ přiznala Grahamová v rozhovoru pro ELLE jeden z důvodů, proč se rozhodla počkat na sex se svým manželem až po svatbě.

22.října 2018 v 05:18, příspěvek archivován: 11.ledna 2019 v 12:32

Na otázku, zda ve svých jednatřiceti letech již uvažuje o prvním dítěti, modelka odpověděla: „Být ženou a být manželkou mě naprosto naplňuje. Necítím to tak, že nyní potřebuji děti k tomu, abych byla šťastnější. Až to však přijde, tak se tomu nebudu bránit. Ale v současnosti jsem spokojená tak, jak to je. Věnuji se naplno svému muži a své práci.“ 

ANKETA: Souhlasíte s receptem na šťastný vztah v podobě častého sexu?

Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 středa 31. března 2021. Anketa je uzavřena.

12. září 2017