Antonín Beránek skončil na Mister International 2013 šestý.

Antonín Beránek skončil na Mister International 2013 šestý. | foto: archiv soutěže Muž roku

Muž roku Antonín Beránek skončil na světové soutěži krásy šestý

  • 20
Úřadující Muž roku Antonín Beránek bodoval na Mister International v Jakartě. Ve světové soutěži mužské krásy obsadil šesté místo, soutěžících bylo přitom 38. Bodoval také u indonéských médií.

"Antonínovo umístění mě moc těší i proto, že skončil nejlépe ze všech evropských finalistů. Jsem rád, že se Mužům roku na světových soutěžích daří, důkazem je i Martin Gardavský, který před dvěma lety skončil druhý," řekl iDNES.cz pořadatel Muže roku David Novotný.

Beránek si vedle solidního umístnění odnáší i dvě ceny z doprovodných kategorií, a to tituly Indonesian Pageans a The Stunning Angel.

"Jsem velmi unavený, spal jsem jen pár hodin denně, ale je to pro mě velká zkušenost. A jsem rád, že budu mít plný kufr ocenění, které si vezu zpět do České republiky," uvedl Antonín Beránek, který během pobytu v Indonésii navštívil buddhistický chrám Borobudur či safari v Jakartě.

Speciální cestu absolvoval i do jednoho ze sociálních zařízení pro děti, kam putoval výtěžek z dražby předmětů, které přivezli finalisté. Náš zástupce vsadil na český křišťál.

Vítězem Mister International je José Anmer z Venezuely, druhý skončil Albern Sultan z Indonésie a třetí je Jhonatan Marko z Brazílie.

Podívejte se, co Antonín Beránek říkal po vítězství v české soutěži Muž roku:

26. srpna 2013