Stav herečky Anne Heche je téměř beznadějný. Má vážně poškozený mozek

  • 97
Herečka Anne Heche (53) s největší pravděpodobností nepřežije nehodu, při níž autem narazila do dvoupodlažní budovy v Los Angeles. Automobil následně začal hořet. Herečka leží v nemocnici v kómatu a utrpěla těžké anoxické poranění mozku, kdy je mozek zbaven kyslíku, uvedla její rodina.

„Chceme poděkovat všem za milá přání a modlitby za Annino zotavení. Děkujeme obětavému personálu a úžasným sestrám,“ dodala rodina v prohlášení.

Policie v pátek uvedla, že předběžné krevní testy odhalily v těle herečky přítomnost drog. Ještě ovšem bude nutné provést další testy, aby se vyloučila možnost, že jde o jakékoli medikamenty, které jí mohly být podány po nehodě v nemocnici.

Podle policie vůz vjel devět metrů do nitra dvoupodlažního domu, kde vybuchl v plamenech. Dům je nyní neobyvatelný. Heche je udržována na přístrojích v Grossmanově popáleninovém středisku v nemocnici ve West Hills, než lékaři rozhodnou, jestli jsou její orgány vhodné k darování, dodala rodina.

Herečka Anne Heche bourala se svým autem. (Los Angeles, 5. srpna 2022)

Rodačka z Ohia se v 80. letech v USA proslavila v seriálu Another World, za který si odnesla tři ceny Emmy. Ve filmu se začala objevovat v 90. letech, byla k vidění po boku Tommyho Lee Jonese v dobrodružné Sopce, vedle Johnnyho Deppa v mafiánském dramatu Krycí jméno Donnie Brasco, hrála s Harrisonem Fordem v romantické komedii Šest dní, sedm nocí, ale také v hororu Tajemství loňského léta.

V televizi se objevila v oblíbených seriálech Ally McBealová, Plastická chirurgie či Muži na stromech.

V letech 1997 až 2000 žila s moderátorkou Ellen DeGeneresovou, později se provdala a pak i rozvedla. Má dvě děti.

,